Informació general

Cambrils Decideix inicia la campanya del vot anticipat per diferents barris cambrilencs

Per Redacció

Logo de la plataforma Cambrils Decideix

Aquest proper cap de setmana Cambrils Decideix inicia les rutes pels diferents barris cambrilencs en busca del vot anticipat. La plataforma ciutadana ha programat uns itineraris de cap de setmana per acostar les urnes als barris més separats del centre urbà. Així doncs aquest proper dissabte 3 d’abril, des de les 11 fins a 2/4 d’1 del matí, l’urna s’instal·larà a Vilafortuny, concretament a l’avinguda de Mas Clariana, davant del supermercat Plus Fresc, i des de 2/4 d’1 fins a les 2 al carrer de Frederic Marés, davant del supermercat Mercadona.

Per la tarda, des de les 4 fins a 2/4 de 6, es podrà votar al barri de la Llosa, a la zona del passeig Marítim, i de 2/4 de 6 fins a les 7 a la Dorada, també al passeig Marítim.

El diumenge 4 d’abril es podrà exercir el dret a vot des de les 11 fins a 2/4 d’1 al Nou Cambrils, a la plaça de Federico Garcia Lorca i de 2/4 d’1 fins a les 2 al Molí de la Torre, al carrer d’Artur Martorell.

La presència de l’urna del vot anticipat als barris s’anirà repetint els dos següents caps de setmana, a les mateixes hores i als mateixos llocs. A banda de la instal·lació d’una carpa amb l’urna, Cambrils Decideix anunciarà la seva presència a través d’un servei de megafonia mòbil pel barri on estigui ubicada l’urna.

Vot anticipat el Divendres Sant

A banda, el vot anticipat s’anirà treballant en diferents esdeveniments que s’aniran portant a terme abans del 25 d’abril. Per exemple, demà Divendres Sant, s’instal·larà l’urna per a dipositar el vot a les immediacions de la plaça d’Espanya, a partir de quarts de 7 de la tarda, a prop de l’exposició de tabernacles.

 

Comenta aquest article