Informació general

La Costa Daurada central registra una ocupació de més del 70% durant la Setmana Santa

Per Redacció

El port de Cambrils es va omplir de gent passejant durant aquests dies de Setmana Santa

La Costa Daurada central ha registrat una ocupació hotelera de més del 70% de les places totals al llarg d'aquesta Setmana Santa, segons dades de l'Associació Hotelera Salou - Cambrils - La Pineda. Els dies de major afluència van concentrar-se en Divendres Sant i dissabte, amb uns màxims del 90% d'ocupació.
Les xifres assolides aquests dies festius suposen un lleuger increment respecte el mateix període de l'any passat, i els hotelers i restauradors en fan un balanç positiu. Cambrils n'era un exemple aquests dies, amb una gran afluència de visitants i turistes pels seus passejos i pel seu litoral.

Animació familiar pel port

D'altra banda, per animar l'activitat d'aquests dies, Turisme de Cambrils va organitzar el passat dissabte a la tarda un espectacle d'animació familiar, davant del Club Nàutic. Aquest va comptar amb la presència de "El Senyor C" que va animar a la canalla amb un espectacle d'equilibris, foc i humor. L'animació també va anar acompanyada de dos personatges infantils que van muntar una cercavila fins al passeig de les Palmeres, on esperava el Show Comic de Guasoski.

Espectacle d'animació infantil al port de Cambrils el passat dissabte al matí

Comenta aquest article