El Marina goleja al Salou en un partit ajornat d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'un dels partits disputats pels jugadors del Marina aquesta temporada

El passat dijous, 1 d'abril, a les 20.30 hores, el Marina jugava al camp del Salou en un partit ajornat i que es plantejava complicat i dur, ja que el Salou encara tenia esperances de col·locar-se en les primeres posicions. El Marina, també si aconseguia guanyar, es col·locava segon a la classificació general. S'ha de tenir en compte, però, que el Salou va disposar de diversos jugadors del primer equip per jugar contra l'equip cambrilenc. No obstant això, va ser el Marina l'equip que va dominar el joc, tot i que el Salou va desaprofitar forces ocasions, sobretot a la primera part.

En el minut 20, Adrià aconseguia rematar un centre de la banda i posava el 0 a 1 a favor del Marina. Tot seguit, en el minut 30, Suli aconseguia el 0 a 2. Abans d'acabar la primera part, David aconseguia posar el marcador en 0 a 3. En la represa, només cinc minuts passat el descans, David aconseguia de nou un altre gol, assolint així 4 gols pels cambrilencs per 0 dels salouencs. Ja en les acaballes del partit, l'equip local va aconseguir marcar un gol, en rematar un córner. El pròxim partit el Marina el disputarà a Porrera, el diumenge, 11 d'abril a les 5 de la tarda.