Roger Montaner, segon guanyador del Concurs de Receptes de Cuina de Revista Cambrils
Roger Montaner Margalef amb el seu premi, a la seu de la Revista Cambrils |
El jove Roger Montaner Margalef, de El Perelló, ha estat el segon guanyador del Concurs de Receptes de Cuina que Revista Cambrils va posar en marxa a inicis d'aquest any, amb la recepta "Rotllets de col sobre crema de bròquil i pètals de col de Brussel·les". El premi consisteix en un dinar o un sopar per a dues persones a un restaurant de l'Associació d'Hostaleria de Cambrils, de dilluns a divendres. En aquest cas, Roger Montaner va rebre un sopar al restaurant Casa Gallau.
Recordem que aquest concurs forma part de la secció de Gabriel Bartra "A cop de morter" que inclou un entrevista amb un restaurador cambrilenc i el concurs de receptes que cada mes té un ingredient obligatori. L'ingredient d'aquest mes d'abril és el pollastre i per a participar-hi cal enviar una recepta de cuina que contingui aquest producte, tot detallant els ingredients i el mode d'elaboració. La recepta ha d'anar acompanyada d'una fotografia de la persona i d'una fotografia del plat elaborat i s'ha d'enviar a l'adreça de correu electrònic revistacambrils@revistacambrils.cat