Informació general

Moren tres ciclistes atropellats per una furgoneta a l'N-340 entre Cambrils i Miami Platja

Per Redacció

Tres ciclistes van morir ahir en un accident provocat per una furgoneta a l'N-340 al terme de Mont-roig del Camp, entre Cambrils i Miami Platja. Es tractava d'un grup d'uns 70 ciclistes suïssos i austríacs que estaven fent una estada esportiva a les instal·lacions del Pueblo el Dorado Playa i que en aquell moment estaven fent el seu entrenament diari. Només quedaven uns quants quilòmetres per arribar a l'allotjament quan el vehicle, conduït per un reusenc de 57 anys, va atropellar al grup, produint la mort a dos d'ells a l'acte, un home i una dona de 34 i 33 anys d'edat respectivament. El tercer va ser traslladat amb helicòpter cap a l'Hospital Joan XXIII, amb pronòstic molt greu, però finalment va morir ahir a la nit, i molts altres presentaven ferides de diversa consideració, però es trobaven fora de perill.

El conductor de la furgoneta, que va donar negatiu al control d'alcoholèmia efectuat pels Mossos d'Esquadra, va ser detingut per homicidi imprudent i lesions. La policia autonòmica es troba en aquests moments fent una investigació per determinar les causes de l'accident, tot i que la hipòtesi és una distracció o un excés de velocitat, ja que aquest tram de carretera és una llarga recta.

L'accident es va produir al quilòmetre 1.140 en direcció a Cambrils, a les 12.08 hores. A aquell punt hi van acudir vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres de bombers, serveis sanitaris, i les Policies Locals de Cambrils i Mont-roig. La carretera va romandre tallada al trànsit durant més d'una hora, restablint-se sobre un quart de dues del migdia. El pas alternatiu va ser per l'AP7 en sentit nord i per la T-312 en sentit sud.

Comenta aquest article