Informació general

Cambrils Decideix habilita un local com a seu central de la campanya pel referèndum sobiranista

Per Redacció

Uns quants voluntaris fent tasques de planificació de la campanya al nou local del carrer de Pompeu Fabra

La plataforma ciutadana Cambrils Decideix disposa d'un local de campanya al carrer de Pompeu Fabra, 6, al barri de la Parellada. Aquest local ha estat cedit gratuïtament a la comissió ciutadana per un particular i servirà com a lloc per atendre el públic, com a sala per a les reunions dels voluntaris i com a seu central electoral, el proper 25 d'abril. Al local també s'hi podrà adquirir el marxandatge elaborat per la campanya del referèndum sobiranista a Cambrils.
De moment, avui i demà estarà obert de 6 a 8 del vespre. S'espera mantenir aquest horari d'obertura la resta de dies fins el proper 25 d'abril.

Reunió de voluntaris

Avui, a les 8 del vespre, hi ha una reunió de voluntaris a la seu de Cambrils Decideix, al carrer de Pompeu Fabra. La reunió està oberta a tothom, i ha de servir per a planificar les feines a fer en aquests dies previs a la consulta i al repartiment de voluntaris als diferents col·legis electorals per al mateix dia de la consulta. Cambrils Decideix fa una crida a la ciutadania per a que s'impliqui de manera directa en aquestes tasques i acudeixi avui mateix a la reunió de voluntaris.

Demà al vespre, col·loqui al Casal Parroquial

Demà al vespre el Casal Parroquial de Sant Pere acollirà una xerrada-col·loqui protagonitzada pels doctors en filologia catalana i professors de la URV, Pere Navarro i Magí Sunyer. Després d'aquest acte es farà un sopar, obert a tothom, a la fonda El Camí. El preu del tiquet del sopar és de 18 euros i es pot adquirir avui a la mateixa seu de Cambrils Decideix, al carrer de Pompeu Fabra.

Comenta aquest article