Societat

Els filòlegs Pere Navarro i Magí Sunyer, protagonistes avui d'una xerrada-col·loqui de Cambrils Decideix

Per Redacció



Els doctors en filologia catalana i professors de la URV, Pere Navarro i Magí Sunyer, seran els protagonistes de la xerrada-col·loqui que Cambrils Decideix ha programat per avui a les 8 del vespre a la sala parroquial de la Teca, al costat de l'església de Sant Pere.
L'acte, obert a la ciutadania, es proposa com un debat obert al voltant de la consulta popular que s'ha de portar a terme el proper 25 d'abril.
Després d'aquest acte es farà un sopar a la fonda el Camí. Encara és oberta la inscripció pel sopar. Aquesta tarda, a partir de les 6, es podrà adquirir el tiquet, pel valor de 18 euros, al local social del carrer de Pompeu Fabra.

Noves rutes de vot anticipat

Aquest proper cap de setmana, 10 i 11 d’abril, es posen en marxa noves rutes per al vot anticipat. Aquest dissabte 10 d’abril, des de les 11 fins a 2/4 d’1, es recollirà el vot a la zona de Vilafortuny, davant del supermercat Plusfresc. De 2/4 d’1 a les 2 es farà a la urbanització dels Ametllers.

Per la tarda, de 4 a 7, s’instal·larà l’urna del vot anticipat a la plaça de mossèn Batalla, al port de Cambrils

El diumenge 11 d’abril, des de les 11 fins a 2/4 d’1, es recollirà el vot anticipat a la plaça de Federico Garcia Lorca, al barri del Nou Cambrils i de 2/4 d’1 a les 2, al barri del Molí de la Torre.

Comenta aquest article