Esports

El Vilafortuny aconsegueix remuntar un 3 a 0 en contra i s'endú la victòria en una jornada dolenta per la resta dels equips de futbol

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Olímpic Can Fatjó 1 - FC Cambrils 0

El FC Cambrils va caure derrotat per la mínima al camp de l'Olímpic Can Fatjó, actual líder de la classificació. Els cambrilencs van fer un bon partit i van merèixer treure algun punt d'aquest desplaçament. Els locals van marcar en el minut 25, i tot i que el Cambrils va tenir opcions per a marcar, ja no es va moure el marcador i l'Olímpic Can Fatjó va aconseguir els tres punts.
Amb aquesta derrota, el FC Cambrils se situa dotzè a la classificació i la propera jornada s'enfrontarà a un rival directe, El Catllar.

Primera Territorial

UCF Cambrils-Oleastrum 0 - Alcanar 0

La UCF Cambrils-Oleastrum va treure un punt del seu enfrontament davant l'Alcanar. Tot i que l'equip cambrilenc va disposar d'algunes ocasions per marcar i endur-se la victòria, el resultat inicial d'empat a zero no es va moure i ambdós equips es van repartir un punt per a cadascú. Amb aquest empat, la UCF se situa en la catorzena posició de la classificació i el proper partit es desplaçarà fins al camp de l'Ascó, que actualment és el cinquè classificat.
Cal destacar que ahir diumenge, la UCF va recuperar l'horari de partit pel matí, és a dir, a les dotze del migdia. Durant la primera volta s'havia jugat en aquest horari i des de feia unes jornades s'havien passat els partits a la tarda. Ara, s'ha tornat a l'horari dels diumenges a les dotze.

Tercera Territorial

Porrera 3 - Marina 2

Derrota molt ajustada pel Marina per 3 a 2, ahir diumenge al camp del Porrera. El partit va estar molt igualat amb moltes ocasions de gol pels dos equips. En el minut 20 de la primera part, el Porrera es va avançar en el marcador després d'aprofitar un rebot a l'àrea. El Marina va gaudir de diferents ocasions de gol, però no va ser fins al minut 50 de la segona part quan va aconseguir l'empat amb un gol obra de David. No obstant, cinc minuts després el Porrera tornava a avançar-se en el marcador després d'una sacada de corner. Deu minuts més tard, en el 65, Hugo aconseguia engaltar una pilota dividida i posava l'empat en el marcador. A partir d'aquí, el Marina es va bolcar a l'atac en busca de la victòria, però va ser el Porrera el que, a falta de deu minuts, va aconseguir el definitiu 3 a 2 amb un gran xut. El proper partit del Marina serà el dissabte 17 d'abril a la tarda a Castellvell.

Principio del Futbol 3 - Vilafortuny 4

El Vilafortuny va guanyar el partit d'aquesta jornada després d'una excel·lent remuntada al camp del Principio del Futbol, a Camp Clar. En la primera part, els locals van situar un contundent 3 a 0 en el marcador que semblava definitiu, però en la represa el partit va canviar radicalment. A l'inici de la segona part, l'entrenador del Vilafortuny va realitzar diversos canvis de jugadors que van propiciar un major i millor control del joc. Així doncs, a partir del minut 15 de la segona part va arribar la reacció cambrilenca amb un primer gol de Fontfreda després d'una bona passada de Miguel. Poc després, Ivan tornava a marcar després d'una nova assistència de Miguel. El gol de l'empat a 3 va ser obra de Fontfreda després d'un xut de falta des de fora de l'àrea. El quart gol, el de la remuntada, va arribar amb una altra falta picada des de fora de l'àrea per César. Victòria i remuntada pel Vilafortuny, que el proper partit rebrà al Baix Gaià.

El jugador del CB Cambrils Xavier Rojas intenta encistellar davant l'oposició d'un jugador del Cervelló en el partit disputat dissabte al vespre al Palau Municipal d'Esports

Bàsquet


CB Cambrils 66 - AE Cervelló 47
CB Cambrils 62 - CB Samà 43

L’equip sènior masculí del CB Cambrils tenia un doble enfrontament aquest cap de setmana. El dissabte va enfrontrar-se a l’AE Cervelló i el diumenge ho va fer contra el CB Samà, en un partit que s’havia ajornat. A l’inici d’aquest partit, es va guardar un minut de silenci en memòria de la mare del jugador de l’equip júnior, Ferran Martín. A banda, la junta directiva del club va decidir que tots els equips guardessin un minut de silenci en els partits d’aquest cap de setmana per aquest fet.

El Cambrils va saldar els dos partits amb dues victòries. El dissabte es va enfrontar a l’AE Cervelló al qual va vèncer per 66 a 47. En aquest partit, els locals recuperaven alguns jugadors que estaven de baixa. A l’inici el Cambrils no va començar gaire bé i els visitants van aprofitar-ho per situar-se per davant en el marcador. En el segon quart, els cambrilencs van prémer l’accelerador i van situar un parcial de 23 a 4, marxant al descans amb una còmoda renda. En el tercer període, els visitants van retallar distàncies, però el Cambrils va saber mantenir les distàncies i mantenir-ho fins al final del partit, el qual va acabar amb 19 punts de diferència.
 
El segon partit va disputar-se ahir diumenge al matí al Palau Municipal d’Esports contra el CB Samà. Els cambrilencs havien de sortir a guanyar per intentar sortir dels llocs perillosos de la classificació. En el primer quart, els locals van sortir molt endollats i ben aviat van situar un marcador favorable. A la mitja part, però es va arribar amb un resultat molt ajustat de 24 a 22 a favor dels cambrilencs. El tercer quart va seguir amb la mateixa tònica d’igualtat, però el Cambrils va augmentar lleugerament la seva renda. Finalment, el darrer quart va ser decisiu amb un parcial de 23 a 10. El Cambrils sumava una nova i clara victòria per 62 a 43.

El jugador del Cambrils CH Miki Castel remata a porteria en el partit contra el Congrès disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Hoquei


Cambrils C.H. 7 - CP Congrés 5

El partit no podia començar pitjor pels locals. Una pèrdua de pilota del Cambrils a l'inici del partit va acabar amb el primer gol del Congrés (0-1), i tres minuts més tard, eixamplava la diferència al transformar un penal (0-2). El Cambrils va escurçar diferències al minut 4 al transformar, Joan Roig, un penal a favor dels locals (1-2).
El marcador no es va moure fins a dos minuts del final de la primera part, i en menys d’un minut, el Cambrils va donar la volta al marcador. Amb tres gols de “Miki” Castel, un d'ells de penal, i un de falta directa del Congrés, es va passar del 1-2 al 4-3, en què es va arribar al descans.
La represa va començar de cara pel Cambrils. Un gol de Jordi Mirado al minut 5 va donar un nou avantatge (5-3), però dos gols, d’un Congrés que no volia deixar escapar la possibilitat de puntuar, van tornar la igualtat al marcador a dotze minuts del final.
Un gran gol del capità, Joan Roig, a 6 minuts del final va tornar l’esperança a l’afició cambrilenca (6-5). Finalment, un altre gol de Joan Roig, al transformar una falta directa al darrer segon del partit, va donar la tranquil·litat als homes de Salva Franch (7-5).

El proper partit del Cambrils C.H. serà el dissabte 17 d’abril a la pista del H.C. Kostal Sentmenat, el quart classificat de la general, un desplaçament complicat per retrobar-se amb un resultat positiu fora de casa.

Imatge del partit disputat el passat dissabte a la tarda entre el CH Cambrils i el Sant Quirze

Handbol


CH Cambrils 30 - H Sant Quirze 33
 
L’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils va caure dissabte a casa contra el Sant Quirze en un partit molt igualat, que els locals van perdre en uns minuts d’imprecisions.
El partit va ser de gran igualtat des del principi i durant tota la primera meitat cap dels dos equips va poder imposar el seu ritme. Hi va haver alternances en el marcador, però cap dels dos equips va ser capaç de treure avantatges significatius. Es va arribar a la mitja part amb empat a 16 gols.
La segona part va començar amb la mateixa tònica i durant els primers deu minuts la igualtat seguia sent total, fins a l’empat a 21. Però aleshores, deu minuts de desconcert cambrilenc van propiciar que els vallesans aconseguissin un parcial de 2 a 9, que els donava set gols de diferència a falta de deu minuts. En aquest moment, els cambrilencs van treure el seu millor joc i en poc més de cinc minuts van retallar les diferències a només un gol i fins i tot van gaudir d’una oportunitat per empatar, però no la van poder aprofitar i els visitants van sentenciar a la contra.
En la propera jornada els cambrilencs visitaran la pista del Vilanova en busca de la primera victòria de la segona fase.  
 

Futbol sala

Riudoms 4 - CFS Mediterrani G. Sirvent 4

El Mediterrani va desaprofitar una bona ocasió per sumar tres punts molt importants de cara a mantenir la categoria, deixant-se empatar un partit que guanyava per 0 a 2 davant del Riudoms. L'equip cambrilenc s'avançava en el marcador amb dos gols de Jordi Gibert i David, fet que semblava encarar el partit cap a una còmoda victòria. No obstant, el Riudoms va reaccionar i va empatar el partit a 2 gols abans del descans. En la represa del partit, el Mediterrani es tornava a avançar en el marcador amb un gol de Fran. A partir d'aquí, les errades tant en defensa com en atac del Mediterrani van propiciar la reacció local, els quals van capgirar el marcador, col·locant un 4 a 3. A falta de 40 segons per al final del partit, Jordi Gibert situava el 4 a 4 definitiu.
Amb aquest resultat, el Mediterrani està situat en l'antepenúltima posició, el Riudoms és penúltim i el Vinyols tanca la classificació en darrera posició. Precisament el Vinyols serà el proper rival dels cambrilencs, la setmana vinent al Palau Municipal d'Esports. Aquest partit serà vital pel Mediterrani si vol mantenir la categoria a la preferent catalana de futbol sala.

Tennis taula

Categoria Tercera

CTT Cambrils Fonda Montserrat 1 - Tarraco 4

El passat divendres 9 d'abril, l'equip de Tercera Catalana del CTT Cambrils Fonda Montserrat es va enfrontar al Tarraco, el qual va vèncer per 1 a 4 a l'equip cambrilenc. Tot i aquesta derrota, l'equip local ha quedat en la tercera posició de la seva lliga i està a l'espera de conèixer el seu rival per jugar el play off d'ascens per pujar de categoria. Per part de l'equip cambrilenc, cal destacar la bona actuació del palista Guillermo Serveti. 

Comenta aquest article