Esports

Quatre patinadores cambrilenques pugen al podi del 1r Trofeu de Categories de Patinatge Artístic

Per Redacció

Patinadores participants el diumenge al matí amb els trofeus obtinguts: d’esquerra a dreta, Marta Sorribas, Irene Mialet, Judit Estivill, Cristina Pérez, Nerea Mestre, Marina Fornós, Rebeca Franqueza i les entrenadores Núria Ramiro i Mireia Guinjoan. Davant, Alba Muñoz i Paula Bonillo.

El passat diumenge 11 d’abril, el Club Patí Cambrils va competir al 1er Trofeu de Categories, celebrat al Vendrell i convocat per la Territorial de Tarragona de patinatge artístic. En aquest campionat van participar els clubs Reus Deportiu, CN Reus Ploms, UE Vendrell, CP Calafell, CP el Perelló, CP Amposta, CP Deltebre, CP Alcanar i el CP Cambrils. Del municipi van prendre part 13 patinadores, aconseguint un total de quatre podis en diferents categories. Marta Sorribas va quedar primera en Júnior B i Marina Fornós, tercera; Paula Bonillo va quedar segona classificada en Infantil B, i Alba Muñoz va ser tercera en Infantil A.

La resta van obtenir els següents resultats: en categoria Infantil B, Cristina Pérez la 5ª; en Cadet B, Laia Plana va quedar 11ª, Ariadna Estivill, 13ª, Claudia González 16ª, i Patrícia Muñoz 17ª; en categoria Juvenil B, Judit Estivill va obtenir la 5ª posició, Irene Mialet, la 6ª i Nerea Mestre, la 9ª. En categoria Júnior, Rebeca Franqueza va quedar 4ª.

Primera vegada que el Club compta amb un equip de competició de 15 patinadores

Mai abans el Club Patí Cambrils, en la seva llarga trajectòria, havia comptat amb tantes patinadores a l’equip de competició, un total de 15. Aquest equip ha crescut gràcies al fruit de l’entrenament i de l’esforç constant de les patinadores del club dels últims anys, així com també del treball continuat de les seves entrenadores Núria Ramiro, Mirèia Guinjoan i Judit Vicente, que han aconseguit que cada any, diferents patinadores del Club, aprovin el certificat que els dóna entrada per poder participar a la competició oficial federada.

L’equip de competició del CP Cambrils està format per patinadores de totes les categories, des d’infantil fins a sènior, que són Núria Plana, Marta Sorribas, Marina Fornós, Rebeca Franqueza, Irene Mialet, Nerea Mestre, Judit Estivill, Ariadna Estivill, Laia Plana, Mirèia Villas, Claudia González, Patrícia Muñoz, Paula Bonillo, Cristina Pérez i Alba Muñoz.

Patinadores participants el diumenge a la tarda: d'esquerra a dreta, Núria Ramiro, Ariadna Estivill, Laia Plana, Clàudia González, Patrícia Muñoz i Mireia Guinjoan

Comenta aquest article