Esports

Tres equips del Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils pugen al podi del campionat de Catalunya de batels

Per Redacció

Imatge de la regata del Campionat de Catalunya de batels que es va disputar a Palamós

El passat 10 d'abril es va disputar a Palamós el campionat de Catalunya de batels. Tres equips del Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils hi van competir, aconseguint uns resultats excel·lents: l'equip cadet femení va quedar tercer, l'equip juvenil masculí va quedar en segona posició i l'equip absolut en categoria femenina també va aconseguir la segona posició.

Segona jornada tècnica amb l'entrenador de la Sociedad Deportiva de Remo de Castro Urdiales

Entre els dies 30 de març i 4 d'abril, coincidint amb la Setmana Santa, els vogadors cambrilencs van participar en la segona jornada tècnica amb l'entrenador de la Sociedad Deportiva de Remo de Castro Urdiales, Txedo Tien. La primera jornada tècnica va tenir lloc els dies 6 i 7 de febrer, i de manera rotativa totes les tripulacions cambrilenques han passat per la supervisió de Txedo. Segons l'informe efectuat per aquest entrenador, ja s'observa un canvi qualitatiu en l'estil de la remada i les expectatives són molt positives de cara a la lliga catalana. Cal destacar que en ambdues jornades s'ha comptat amb la col·laboració del Club Nàutic de Cambrils, el qual ha cedit les seves instal·lacions per a la pràctica d'aquests entrenaments.

Vent d'Estrop ja disposa llaüt del Mediterrani

Des del passat mes de març, el club Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils ja disposa d'un llaüt del Mediterrani, prototip necessari per a participar en el campionat d'Espanya. Recordem que en les edicions de 2008 i 2009 d'aquest campionat disputades a Màlaga i a Sant Carles de la Ràpita, el club cambrilenc va llogar aquest tipus d'embarcació per a competir-hi.

Així doncs, el Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils ja compta amb diferents tipus d'embarcacions com llagut català, batels i llaüt del Mediterrani que els permetrà participar en diferents competicions.

Equip cambrilenc dels Vent d'Estrop que van participar a la regata de Palamós

Comenta aquest article