Informació general

S'inicia la reparació del carrer de Sant Plàcid que estarà un mes i mig tallat al trànsit

Per Redacció

Operaris aixecant el paviment del carrer de Sant Plàcid, aquest matí

Ahir dijous al matí es va tallar la circulació al carrer de Sant Plàcid per a la reparació del paviment i aquest matí s'ha començat a aixecar el paviment. Aquests treballs consistiran la recol·locació de les llambordes del carrer, que en poc més d'un any han s'han bellugat força i el paviment està enfonsat en molts trams. Aquests desperfectes s'atribueixen, per part de l'Ajuntament, a la ràpida obertura al trànsit rodat quan es van fer les obres al paviment. Les intenses pluges d’aquest hivern han provocat, a més, l’expulsió de la capa inferior de morter.

Es preveu que el carrer estigui tallat fins el proper 28 de maig. Durant aquestes setmanes quedarà prohibit l'accés de qualsevol tipus de vehicle a aquest carrer. Amb motiu d’aquestes obres, l'Ajuntament ha repartit una circular informativa als veïns on es suggereix que per facilitar una correcta comunicació i atendre totes les seves demandes i suggeriments, poden adreçar-se a l’Oficina del Pla de Barris, a la plaça d’Espanya 1, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

Avui es restringirà l'estacionament el carrer de Ramon Llull

Per altra banda, avui divendres es restringirà l'estacionament al carrer de Ramon Llull per a pintar novament la zona blava. Els talls s'han iniciat a les set del matí i s'allargaran fins a les tres del migdia d'avui.

Comenta aquest article