Esports

El Club Nàutic Cambrils queda quart en el Campionat d'Optimist per equips celebrat en aigües cambrilenques

Per Redacció

Les embarcacions participants, entrant al port cambrilenc

El Club Nàutic de Vilassar va guanyar el Campionat d'Optimist per equips de Catalunya, celebrat en aigües cambrilenques el passat diumenge. El club local, que és el segon any que organitza la regata, va quedar en quarta posició, per darrera del Balís i el Garraf. En aquesta competició es van donar cita més de 30 embarcacions de vuit equips diferents. L'equip de Vilassar, amb Carlos Robles al capdavant, va ser líder del campionat, guanyant totes les proves contra la resta d'equips participants.

El president del Club Nàutic Cambrils, Joaquim Oliva, va qualificar molt positivament la participació dels vuit equips, "valorant la competitivitat i la bona pràctica de tots ells". L'equip guanyador participarà al Campionat d'Espanya d'Optimist per equips, que es disputarà en Avilés (Astúries), el proper mes de setembre. Tant Món Cañellas como Leandre García, del Club Nàutic Cambrils, van qualificar la participació de l'equip de "molt positiva, ja que hem après molt de la navegació quan falta vent, com ha passat en aquest campionat. Per això, estarem millor preparats de cara al proper".

Falta de vent

Les dues jornades de competició es van caracteritzar per la falta de vent, fet que va obligar a retardar l'inici de les proves ahir diumenge. El dissabte es van disputar les proves que definien els equips que s'enfrontaven entre ells. Els clubs nàutics que hi van prendre part són: Balís, Garraf, Vilassar de Mar, Blanes, Salou, Port d'Aro, Masnou i Cambrils. L'equip local va estar format per Món Cañellas, com a capità; Pep Nogués, Marc Oliva, Leandre Garcia i Marcelo Cairo, aconseguint quatre victòries d'un total de set proves.

Comenta aquest article