Esports

Derrotes del FC Cambrils i de la UCF Cambrils-Oleastrum que els complica la permanència

Per Redacció

El jugador del FC Cambrils Ramon intenta controlar una pilota davant el porter del Catllar

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 0 - El Catllar 2

Greu ensopegada del FC Cambrils a casa davant d'un rival directe en la classificació. El FC Cambrils es va trobar amb un contratemps molt important en el partit d'ahir ja que va haver de jugar amb un jugador menys durant gairebé tot el partit per l'expulsió d'Albert al minut 15 en una jugada que, a més, va suposar un penal i el primer gol visitant. En aquesta primera part el FC Cambrils va intentar redreçar el partit sense gaire èxit. Durant la segona part i quan semblava que els cambrilencs controlaven i s'anaven acostant amb més perill a l'àrea visitant va venir el segon gol del Catllar, al minut 75, que va deixar sentenciat el partit.
El FC Cambrils es troba en una zona perillosa de la classificació i la propera setmana es desplaça al camp del Vista Alegre que aquest cap de setmana ha guanyat al Camp Clar per 0 a 5 i que està classificat en el tercer lloc de la taula classificatòria.

Primera Territorial

Ascó 4 - UCF Cambrils-Oleastrum 1

Severa derrota de la UCF Cambrils-Oleastrum al camp de l'Ascó en un partit en el que l'Ascó va marcar al minut 2. Els altres 4 gols es van marcar en els darrers 25 minuts del partit. La UCF aconseguia empatar al minut 65 amb un gol de José però l'Ascó tornava a agafar avantatge quatre minuts més tard, fent el 2 a 1, i rematava el partit aconseguint el 4 a 1 definitiu.
La UCF Cambrils-Oleastrum s'enfronta, la setmana vinent a casa, contra un dels equips que està situat per sota seu a la classificació, l'Hospitalet.

Tercera Territorial

Castellvell 3 - Marina 4
 
Victòria molt ajustada i molt treballada la del Marina al camp del Castellvell. Tot i avançar-se al marcador, en el minut 15 per obra de Makay i en el minut 30, mitjançant Hugo d'un xut llunyà, el Marina es va complicar el partit després de la mitja part. Tot i anar 0 a 2 al marcador, el Castellvell de seguida va anar a l'atac en busca de la victòria, i aconseguia l'1 a 2 en el minut 50. Tot seguit, de nou Makay, aconseguia marcar i posava l'1 a 3 al marcador. I de nou, en jugada a pilota parada, el Castellvell aconseguia tornar a marcar i passava a dominar el joc. Però va ser de nou el Marina, mitjançant David, que aconseguia el 2 a 4. Ja en els últims minuts, el Castellvell va fer el 3 a 4 definitiu.
El pròxim partit del Marina serà dissabte, a les cinc de la tarda, contra el Montroig, al seu camp.

Vilafortuny 3 - Baix Gaià 2

El Vilafortuny es va endur els tres punts de la victòria després de remuntar un 0 a 2 que tenien en contra. El partit va començar a favor dels visitants, el Baix Gaià d'Altafulla. Abans del descans, però, Edu Piqué va aconseguir fer el primer gol pels cambrilencs. La tàctica dels locals va ser fer els tres canvis després del descans, sortint així amb actitud atacant. El 2 a 2 el va fer Ruben, rematant amb el cap un passi de Joni. Aquest jugador, a més, va ser el que a només 5 minuts del final va posar el marcador a favor dels cambrilencs fent un gol des de fora l'àrea. El proper partit es disputarà dissabte al camp de futbol municipal de Salou.

Hoquei

HC Kostal Sentmenat 7 - Cambrils CH 9

El Cambrils CH va trencar la mala ratxa de resultats en els seus desplaçaments, i es va endur els tres punts de la seva visita a Sentmenat. Els cambrilencs van sortir sense complexes, i ben aviat van deixar clar que volien endur-se els tres punts del desplaçament a Sentmenat. Des d’un principi els homes de Salva Franch van prendre la iniciativa del joc i del marcador. Una primera part amb clar domini cambrilenc va donar al Cambrils l’avantatge de dos gols i es va arribar al descans amb el resultat de 2 a 4, un marcador que donava esperances als cambrilencs de poder trencar la mala ratxa de resultats que els perseguia en els darrers desplaçaments. La segona part va continuar amb la tònica de domini visitant, però la duresa del partit va ser un handicap per seguir davant en el marcador. Un total de quaranta faltes i tres penals assenyalats pel col·legiat del partit, deixa constància d’aquesta circumstància. Tot i això, el Cambrils no va baixar la intensitat i la concentració, i amb una
gran actuació del porter cambrilenc, Lluís Libiano, i dels golejadors de la nit, Miki Castel i Joan Roig amb quatre gols cadascun, i un de Xavi Caparrós, van rematar una gran victòria (7-9).
El proper dissabte el Cambrils C.H. rebrà la visita del Construccions Farrerons C.H. Juneda, el segon partit del particular "tourmalet" que va començar amb la visita a la pista del C.N. Reus Ploms, i que finalitzarà d’aquí quinze dies amb l’enfrontament contra el líder de la categoria.

Bàsquet

Nàstic MF 79 - CB Cambrils 68

Després de dues victòries aconseguides el passat cap de setmana, l'equip sènior masculí del CB Cambrils va caure derrotat a la pista del Nàstic per 11 punts de diferència. Els cambrilencs s'enfrontaven a un dels equips més forts de la categoria, de fet, l'equip tarragoní ocupa la tercera posició del grup 7 de Tercera Catalana. Amb aquesta derrota, els cambrilencs se situen en la dotzena posició de la classificació.
El proper partit de l'equip serà el diumenge 25 d'abril al Palau Municipal d'Esports contra Els Monjos BC, a un quart d'una del migdia.

Futbol sala

CFS Mediterrani G.Sirvent 4 - Vinyols FS 6


El CFS Mediterrani va fer un partit molt dolent davant de l'últim classificat, el Vinyols, contra el que va perdre per 4 a 6. Els cambrilencs es van avançar en el marcador amb un primer gol en els primers minuts de partit. Aquest primer gol semblava encarar el partit pel Mediterrani, però l'equip rival va aprofitar el mal joc del Mediterrani i va capgirar el marcador posant un 1 a 3, al descans. Després del descans, nou gol del Vinyols i petita reacció del Mediterrani que va posar un 4 a 5 en el marcador. Finalment, un altre gol visitant en el darrer minut de partit va acabar d'enfonsar el Mediterrani amb el definitiu 4 a 6.
Després del partit, l'entrenador del Mediterrani –Agapito Fernández– va presentar la seva dimissió. Juanan, coordinador esportiu del club, es farà càrrec de l'equip fins a final de la temporada. El club ja està treballant per trobar un entrenador de cara a la propera campanya.


Tennis taula

Categoria benjamí, aleví infantil

Almoster 2 - CTT Cambrils Autoplancha Platino 3

L'equip cambrilenc va endur-se la victòria en la seva visita a la pista de l'Almoster per un ajustat 2 a 3. Cal destacar l'excel·lent actuació del palista cambrilenc Marc Marchante i també d'un altre palista cambrilenc, Guillermo González, el qual va sumar el decisiu punt enfront Manuel Padilla, actual número 1 del rànquing de Segona Divisió Nacional. Amb aquest resultat, l'equip cambrilenc se situa tercer del seu grup a falta d'un sol partit davant del Tarraco

Categoria Tercera

Amposta 3 - CTT Cambrils Fonda Montserrat 0

En el primer partit de play off d'ascens, el Cambrils va caure derrotat davant de l'Amposta per un clar 3 a 0. No obstant, l'equip pujarà de categoria a Segona Territorial. Així doncs, la propera temporada, el CTT Cambrils comptarà amb tres equips de base, dos equips a Tercera Territorial, un equip a Segona Territorial i un equip femení.

Comenta aquest article