Informació general

La Unió de Botiguers renova la seva junta directiva amb Anna Poyo, Jordi Sancho i Alícia Jiménez

Per Redacció

La nova junta directiva de la Unió de Botiguers de Cambrils està formada per Anna Poyo, Tomàs Sierra, Alícia Jiménez, Salvador Colom i Jordi Sancho

La nova junta directiva de la Unió de Botiguers de Cambrils ja està formada. Fa més d'una setmana que la junta va decidir unànimement que el nou president de la UB havia de ser Tomàs Sierra Davó, en substitució de Salvador Colom, que ara és sots-president. Es va fer reunió el passat dimecres, 21 d'abril, on van ser nomenats els següents càrrecs: Anna Poyo Abellà, com a secretària; Jordi Sancho Serrano, com a tresorer; i Alícia Jiménez Aramburu, com a comptable.

El nou president va manifestar a Revista Cambrils Diari Digital, el passat 20 d'abril, que comença aquesta etapa amb "molta il·lusió i amb ganes de treballar". Segons va dir, la nova junta directiva aportarà "idees fresques", que és el que necessita l'entitat comercial. Cal destacar, que també es renovaran tots els representants de la UB a la Federació d'Empresaris de Cambrils (Fecam) i a les diferents àrees de l'Ajuntament.

Comenta aquest article