Esports

Noves derrotes del FC Cambrils i la UCF Cambrils en la jornada d'ahir

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Vista Alegre 2 - FC Cambrils 0

El FC Cambrils no va poder fer res contra el tercer classificat del grup, el Vista Alegre. El partit es va començara a complicar al minut 11 quan Albert es va fer un gol en pròpia porteria. Per a acabar-ho d'adobar, l'equip cambrilenc es va quedar amb un jugador menys per expulsió, amb doble targeta groga de Toni. Després d'aquesta acció va venir el segon gol del Vista Alegre que sentenciava el partit.
Amb aquest resultat, el FC Cambrils es troba en la 13a posició, a tocar de la zona de descens. Aquest proper diumenge juga a casa contra el Camp Clar, equip que està empatat a punts amb el Cambrils. El partit es presenta com una autèntica final així com el que es disputarà la següent setmana al camp del Sitges, equip que també té els mateixos punts que el FC Cambrils

Un jugador de la UCF xuta a porteria davant l'oposició d'un jugador de l'Hospitalet

Primera Territorial


UCF Cambrils-Oleastrum 1 - l'Hospitalet 2

Ensopegada de la UCF contra un dels tres equips que té per sota a la classificació. La UCF no va fer un bon partit i no va aconseguir trenar un bon joc. L'Hospitalet es va avançar al marcador a la primera part i Fernando va empatar als pocs minuts. Amb empat es va arribar a la mitja part. A la represa, la UCF va pressionar convençut d'aconseguir el triomf però en una jugada de contracop acompanyada d'un mal refús de pilota, va acabar amb el gol del triomf de l'equip visitant, entrenat pel cambrilenc Joan Ferraté "Rufino". A pocs minuts del final, la UCF es va quedar amb un jugador menys per l'expulsió d'Eze. Els cambrilencs ho van seguir intentant però sense fortuna i sense causar sensació de perill a l'àrea visitant.
El proper partit de la UCF Cambrils-Oleastrum és al camp de l'Aldeana, equip que es troba un punt per sobre de la UCF  en la taula classificatòria.

Tercera Territorial

Mont-roig 0 - Marina 4

Victòria clara i contundent del Marina al camp del Mont-roig, l'últim classificat. L'equip cambrilenc va dominar tot el partit, tal com reflexa el marcador final. Ja en el minut 10, Makaay aconseguia el 0 a 1. A la mitja part es va arribar amb aquest marcador. Ja en la segona, l'equip del Marina va anar a tancar el partit, i va ser mitjançant Diop, que aconseguia el 0 a 2, David, que feia el 0 a 3 i Mussa, que feia el 0 a 4. En el resultats que s'han donat durant el cap de setmana, el Marina torna a recuperar la segona posició, que permet realitzar el play off d'ascens. Cal dir que les Borges del Camp ja ha aconseguit pujar de divisió. Ara només queda una jornada. El Marina rebrà el proper dissabte a les 16 hores a l'equip de les Borges del Camp. L'equip cambrilenc depèn d'ell mateix per aconseguir la segona posició. Des del club es vol fer una crida perquè la gent vagi el dissabte al camp de futbol a animar l'equip cambrilenc.

Salou 1 - Vilafortuny 5

L'equip cambrilenc es va endur els tres punts del partit contra el Salou que el deixen finalment en la cinquena posició de la classificació. Va ser en el minut 7 quan Fonfreda aconseguia el primer gol. Poc després, al minut 16, el porter cambrilenc, Martín, és expulsat per una acció contra un dels davanters del Salou, substituir per Reca. L'àrbitre xiula penal i els salouencs aconseguien així empatar el partit. Però també poc després, en el minut 25, marca Ruben un penal a favor dels de Vilafortuny. Abans del descans, Ruben aconseguia posar el marcador en 1 a 3. Ja a la segona part, en el 65, Fonfreda feia el quart gol pels cambrilencs i, finalment, al minut 70 era Fran qui aconseguia el cinquè gol. El següent partit, l'últim de la temporada, el jugaran contra l'Almoster.

Bàsquet

Jugada corresponent al partit disputat ahir diumenge entre el CB Cambrils i els Monjos

CB Cambrils 70 - Els Monjos BC 59

Trepidant i ajustada victòria per a l'equip sènior del CB Cambrils, el qual va vèncer Els Monjos en el darrer tram del partit . En el primer quart, el Cambrils va dominar el marcador, tot i que les distàncies van anar molt ajustades durant tot l'enfrontament. Els visitants van capgirar el marcador en algun moment, però al final del tercer i al quart quart del partit, el Cambrils va aconseguir endur-se la victòria, en un partit molt disputat.
El proper cap de setmana el CB Cambrils juga a la pista del CB Roquetes.

Jugada corresponent al partit disputat entre el CH Cambrils i el CH Cornellà, el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Handbol


CH Cambrils 39 - CH Ràpid Cornellà 37

L’equip Sènior masculí del Club Handbol Cambrils va assolir la primera victòria de la segona fase, derrotant l’actual líder de la competició. Els cambrilencs van exhibir un gran nivell de joc i van superar en tot moment els barcelonins. El partit va iniciar-se amb clar domini local. Els cambrilencs van saltar a la pista molt concentrats i en uns deu primers minuts sublims, van assolir una renda de set gols (10-3), gràcies a l’alta efectivitat en atac, al bon nivell defensiu i a les intervencions del porter. Passat el primer quart d’hora els visitants van despertar i van escurçar la renda fins als 3 gols, però abans del descans els cambrilencs van tornar a estirar el marcador fins als sis gols de la mitja part (22-16).

La segona meitat va començar amb més pressió dels visitants, que durant els primers minuts van poder acostar-se en el marcador fins a només tres gols, però els cambrilencs no van posar-se nerviosos i van controlar perfectament el joc per administrar la renda. En el tram final de l’encontre, els locals mantenien la diferència entre quatre i sis gols, que els de Cornellà només van poder retallar en els darrers instants. Els cambrilencs afronten els darrers partits de la fase d’ascens amb l’objectiu de sumar alguns punts més i acumular experiència per a la temporada vinent.

Hoquei

Cambrils CH - Construccions Farrerons CP Juneda  (ajornat)


El partit corresponent a la 28a jornada de lliga entre el Cambrils CH i el Construccions Farrerons CP Juneda que, s'havia de disputar el dissabte dia 24 d'abril al Palau Municipal d'Esports de Cambrils, es va ajornar fins a una propera data, que encara no s'ha concretat.

D'altra banda, el proper enfrontament del Cambrils C.H. serà el proper dijous dia 30 d'abril a la pista del Petromiralles Igualada H.C., líder de la categoria i candidat ferm a l'ascens.

Tennis taula

Club Tennis Taula Cambrils 4 - Tarraco 1

Amb aquesta clara victòria, l'equip cambrilenc tanca la competició per equips situat en la quarta posició. Cal destacar que tres jugadors cambrilencs s'han situat entre els deu millors jugadors de la lliga: Denis Kolejat, Guillermo González i Marc Marchante.
Per altra banda, l'equip de Tercera del Cambrils, que ha quedat en tercera posició de la seva lliga, ha aconseguit l'ascens de categoria, pujant a la Segona Divisió.

El club cambrilenc segueix creixent i ja ha signat un acord amb la Federació Catalana de Tennis Taula per col·laborar en el projecte "Generació 2000", que consisteix en formar palistes nascuts a l'any 2000. Actualment, el club compta amb 72 nens i nenes que formen part de la seva base i l'any vinent comptarà amb tres equips en categories de base i un equip femení.

Comenta aquest article