Esports

Els ciclistes cambrilencs Alejandro Sánchez i Edgar Curto enceten la temporada amb molt bon peu aconseguint dos segons llocs

Per Redacció

Alejandro Sánchez, el ciclista que està a l'esquerra de la imatge, disputant la primera prova de la temporada

Els dos joves ciclistes cambrilencs, Alejandro Sánchez i Edgar Curto, van encetar aquest passat cap de setmana la nova temporada de ciclisme infantil de carretera. La primera prova es va disputar el dissabte 24 d'abril a la localitat de Torelló.

Alejandro Sánchez queda segon en la primera cursa

Enguany, l'Alejandro ha pujat de categoria i competeix en alevins de segon any, fet que fa que augmentin el nombre de quilòmetres a les curses, passant dels 6 als 12 quilòmetres. El circuit urbà en aquesta primera prova es va presentar més llarg –un quilòmetre–, més dur i amb rampes força complicades. La sortida de la prova va fer-se en grup, i el cambrilenc va anar aguantant en tot moment les possibles escapades d'altres ciclistes, mantenint-se sempre als llocs capdavanters. En la darrera volta es va trencar el grup i tres corredors van marxar destacats, entre ells el cambrilenc. Finalment, els ciclistes es van jugar la victòria a l'esprint final i Alejandro Sánchez va entrar en la segona posició.

Edgar Curto, també queda segon

Per la seva part, Edgar Curto també ha canviat enguany de categoria i ara també competeix en aleví de primer any. Això, a l'igual que l'Alejandro suposa més quilòmetres i més esforç. Durant el recorregut, de vuit voltes, tots els corredors van anar molt agrupats fins a la cinquena volta quan l'Edgar va llançar un atac el qual només va poder ser seguir per un corredor. Fins a la darrera volta van marxar els dos ciclistes escapats, tot i que l'esforç acumulat i el desgast del cambrilenc, el qual va anar marcant el ritme durant el darrer tram, van fer que finalment entrés a la línia de meta en segona posició.

El proper dissabte 1 de maig es disputarà la segona prova de la temporada a la localitat gironina d'Olot.

Edgar Curto, a l'esquerra de la imatge, dalt del podi d'aquesta primera prova del campionat

Comenta aquest article