Esports

El Cambrils Grup Les Barques acaba en quarta posició en categoria Aventura a la XII Edició del Raid La Pineda Platja

Per Redacció

Els components del Grup Les Barques que va participar al raid la Pineda Platja

Una prova de caiac de mar des de la Pineda fins a Cambrils donava el tret de sortida a la dotzena edició d'un raid que es posiciona com un dels més espectaculars del territori espanyol i que ja és sens dubte el més important de Catalunya. De fet es tracta del raid més veterà de la península.
 
Després d'aquest inici, els corredors feien una prova de BTT que els portava a la localitat d'Alforja per continuar amb un sector que combinava trekking i patins en línia fins a la Mussara. Aquí es feia una prova d'orientació per relleus per continuar amb un altra sector de trekking que combinava l'espeleologia, una via ferrada i  un rapel i que portava els corredors fins a Mont-ral.
Fins aquí l'equip cambrilenc era líder però el cansament acumulat i una errada al no marcar en un control els va fer baixar fins a la quarta posició. Tot i així va ser dels pocs equips a poder realitzar totes les proves, un duríssim sector de BTT nocturn i per finalitzar una rogaining, una cursa d'orientació que no dóna temps a fer-la sencera i on l'estratègia marca les diferències.

Comenta aquest article