Cultura

El cambrilenc Ferran Capella aconsegueix un premi al concurs d'interpretació musical L'Arjau

Per Redacció

Ferran Capella, en un moment de la seva interpretació al concurs L'Arjau

Ferran Capella, alumne de tercer nivell mitjà de trompeta a l'Escola Municipal de Música de Cambrils ha estat el guanyador del tercer premi al concurs d'interpretació musical L'Arjau en la categoria de Música Catalana Contemporània.La peça interpretada pel jove cambrilenc va ser "Tres divertiments per a trompeta i piano", de Carles Boliart.
Aquest concurs d'interpretació musical l'organitzen tots els anys, des de 1996, la Fundació L'Arjau i l'Aula de Música del Col·legi Canigó i està destinat a joves de fins a 30 anys d'edat.
Aquest concurs es caracteritza per estar obert a tot tipus d'instruments, agrupacions i repertoris i valora, sobretot, el factor interpretatiu, per damunt d'altres aspectes específics de cada instrument.

La fase final es va celebrar a l'Auditori Axa de l'Illa Diagonal, aquest passat dissabte 24 d'abril. La primera fase s'havia celebrat el passat 19 de març. Ferran Capella i el seu professor de trompeta, Carles Herruz, han volgut dedicar el premi a Martí Gurí Recasens, company d'estudis musicals de Ferran i que actualment s'està recuperant d'una operació.



Comenta aquest article