Esports

El Mediterrani recupera la confiança i guanya al Playas de Salou en un partit ajornat

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un partit del Mediterrani, aquest passat mes de març

CFS Mediterrani G.Sirvent 4 - Playas de Salou 3     


El Mediterrani per fi va aconseguir la victòria i ho va fer en el partit celebrat ahir i ajornat de la jornada 22. Després de la derrota del passat cap de setmana a Tortosa, en què va caure golejat per 13 gols a 3, l'equip cambrilenc necessitava guanyar tres punts vitals per estar una mica més tranquils de cara a mantenir la categoria a la Preferent Catalana.
S'ha produït un canvi d'actitud i en la motivació dels jugadors després del canvi d'entrenador. L'assimilació del nou sistema de joc ha ajudat a aconseguir els tres punts. En el partit contra el Playas de Salou, el Mediterrani sempre ha anat al davant en el marcadors i ha defensat bé contra un equip força bo i molt tècnic però amb errades en defensa que els cambrilencs han aprofitat molt bé. Fran ha marcat tres gols i Jonhatan un.
Al Mediterrani li queden quatre partits molt complicats per acabar la lliga. Demà dissabte s'enfrontarà al Valls Futsal. La resta de partits seran contra el Vandellós Hospitalet, segon classificat; el Patxangueros d'Alforja, quart classificat, i el Can Vicens la Pineda, cinquè classificat.


 

Comenta aquest article