Esports

El Marina jugarà la promoció a Segona Territorial contra la Pobla de Mafumet B i el Santa Coloma de Queralt

Per Redacció

Jugadors del Marina i de les Borges del Camp aquest passat dissabte, en el moment de finalitzar el partit que van disputar i que col·locava el Marina en el segon lloc de la classificació

La Federació Catalana de Futbol va fer, ahir, el sorteig de la promoció a Segona Territorial. El Marina, classificat en segon lloc del grup 23 de la Tercera Territorial, es disputarà una plaça d'ascens amb el Santa Coloma de Queralt, el segon classificat del grup 24, i la Pobla de Mafumet B, el segon classificat del grup 25.

Aquest proper dissabte 8 de maig, a les 5 de la tarda a l'Estadi Municipal de Futbol de Cambrils, el Marina jugarà contra la Pobla de Mafumet B. La setmana següent s'enfrontaran la Pobla de Mafumet B i el Santa Coloma de Queralt i l'altra, el Marina jugarà al camp del Santa Coloma de Queralt. Aquesta fase d'ascens es juga a partit únic. L'equip guanyador pujarà a la Segona Territorial. Recordem que el Marina ja va jugar l'any passat la fase d'ascens sense aconseguir, però, el primer lloc de la lligueta.

El Marina fa una crida a l'afició a que el proper dissabte pugi a l'estadi a animar els jugadors en aquest transcendental partit.

Comenta aquest article