Informació general

Els cambrilencs Joan Albert Campos, Anton Nolla i Miquel Àngel García formaran part de la nova junta de la Cambra de Comerç de Reus

Per Redacció

Isaac Sanromà, president de la Cambra de Comerç de Reus, en una imatge d'arxiu

La nova junta de la Cambra de Comerç de Reus comptarà amb la presència de tres cambrilencs –Joan Albert Campos, Miquel Àngel García i Anton Nolla– després de la jornada electoral celebrada durant tota la jornada d'ahir dimarts. Joan Albert Campos i Miquel Ángel Díaz repeteixen, mentre que Anton Nolla s'incorpora de nou. Fins ara, la junta també comptava amb un altre cambrilenc –Marc Fargas–, tot i que aquest no continuarà.

28 empreses de diferents sectors del territori

Com es preveia abans de la jornada electoral, el consens establert entre les empreses de la corporació durant tot el procés de definició de les candidatures s'ha traduït en unes xifres totals de 304 vots emesos, que corresponen a poc més de l'1% del cens electoral. Cal recordar que de les 28 vocalies sectorials, en 27 hi havia un candidat únic que requeria només d'un únic vot per ratificar la seva candidatura. Pendent de la ratificació dels resultats per part de la Junta electoral en la seva reunió del proper divendres 7 de maig, les empreses electes després de les eleccions d'ahir són les següents: en primer lloc, Cia. De Construcciones y Obras Públicas Balsells, SA; seguida de Vidres Sanromà SL; Central Nuclear Ascó II, CB; Reus Enginyeria, SL; Indústrias Rodríguez SA; La Industrial Algodonera SA; Laboratorios Serra Pamies, SA; Indústrias Teixidó, SA; Indústrias Juan Busquets Crusat, SA; Promocions Entorn Tarragona, SL; Construcciones y Rehabilitaciones Jaldo, SL; Ortiz Regué, SL; El Montaje Emasa, SL; Fusteria i Muntatges Espinal, SL; Joaquín Oliva, SA; Bocros, SA; Fulles i Arrels, SL; Josep Maria Bru Serra; Carles Tubella Llurba; Càmping la Corona, SA; Àmbit Natura, SL; Joaquim Olivé Sansó; Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, SA; Unifamiliar Sant Jordi, SA; Rosa Rueda Juste; Delaway Services, SL; Fundació P.Institut d’Alta Direcció i Àgora Activa, SL

La nova composició del ple representa una renovació propera al 30%

L'actual president de la Cambra –Isaac Sanromà– ha valorat molt positivament el procés que ha servit per definir les candidatures que s'han ratificat en aquesta jornada electoral, i que ha estat presidit en tot moment pel "consens i el diàleg. S'ha buscat la unitat del sector empresarial, amb la participació de les principals patronals i dels gremis més importants. Un fet que legitima les empreses que configuraran el nou plenari.  Tots han volgut remar en la mateixa direcció conscients que en l'actual conjuntura econòmica el més important es treballar de manera unitària per sortir de la crisi i evitar enfrontaments estèrils que només poden comportar una pèrdua d'energies gens reconfortant pel nostre teixit empresarial".

La presència cambrilenca es podria ampliar

Després de la jornada electoral d'aquest dimarts, en els propers mesos els 28 representants seran els encarregats d'escollir els diferents representants proposats per les organitzacions empresarials, d'entre una única llista de sis presentada per consens entre PIMEC i CEPTA. Entre aquests representants hi podria haver més presència cambrilenca. Així doncs, d'aquí sortiran els 32 membres electes que el 16 de juny s'encarregaran d'elegir al president i els altres càrrecs del comitè executiu.

Comenta aquest article