Esports

L'equip femení del Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils queden campiones de Catalunya

Per Redacció

Integrants dels equips sèrior A i B femení que el passat diumenge van quedar campiones i subcampiones de Catalunya al Campionat de Llaüt del Mediterrani

L'equip sènior A femení del Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils va aconseguir el passat diumenge la primera posició del Campionat de Catalunya de Llaüt del Mediterrani, celebrat a Banyoles, seguides de l'equip sènior B, que van arribar en segona posició, sent per tant les subcampiones. Es van aplegar 32 tripulacions de les categories cadet, juvenil, sènior i veterans, d'un total d'11 clubs participants: Club Natació Badalona, Associació Baix a Mar Torredembarra, CN Bétulo, Club Rem Badalona, CR Treumal de Blanes, CR Sta. Cristina, CR Palamós, CR Xon's Empuriabrava, CR Arenys, CR Colera i Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils.

Aquesta classificació les permet participar al proper Campionat d'Espanya de Llaüt del Mediterrani, que se celebrarà a Dènia els dies 29 i 30 de maig. La resta de participants cambrilencs van quedar de la següent manera: el sènior masculí va quedar en cinquena posició; el veterà femení, en quarta; i el veterà masculí, en tercera.

Esperances d'obtenir bons resultats a nivell estatal

Des del club asseguren que aquests resultats "confirmen el treball ben fet", i que les expectatives per aquesta temporada "són més que agoserades". Afirmen que "el suport tècnic a càrrec de l'entrenador de la SD Remo de Castrourdiales, la planificació dels entrenaments, el treball dels timoners i l'esforç dels propis remers i remeres, comencen a donar els seus fruits". Per tot plegat, el club local té "moltes esperances d'aconseguir bons resultats a nivell estatal".

Comenta aquest article