Concurs

Pollastre agredolç

Ingredients (aproximats):
  • 2 pits de pollastre tallat a dauets
  • Per l'arrebossat: ou i farina
  • Per la salsa: 1/2 got de vinagre de vi, 1 cullerada sopera de sucre, 1 got de puré de
  • tomàquet natural, 1 ceba i 1 pebrot verd
Elaboració:

Aquesta recepta és ben senzilla, i recorda la cuina oriental. Primer arrebossem els dauets de pit de pollastre i els reservem. A banda, deixem reduir el vinagre amb el sucre fins que quedi espès. En una paella sense oli escaldem la ceba i el pebrot verd, tallats a tires força grosse, i els retirem. En aquesta mateixa paella, hi escalfem el puré de tomàquet i el barregem amb la reducció de vinagre per fer una salsa agredolça. Afegim sal al gust. Per emplatar, posem la salsa com a base, a sobre el pollastre arrebossat i l'envoltem de la ceba i el pebrot a tires. 

Comenta aquest article