Societat

A la I Fira de Vaixell d'Ocasió s'exposaran més de 50 embarcacions de vela i motor al llarg de 2.500 metres quadrats

Per Redacció

El port cambrilenc acollirà la I Fira Nàutica del Vaixell d'Ocasió del 28 al 30 de maig

El Club Nàutic organitza els propers 28, 29 i 30 de maig la I Fira Nàutica del Vaixell d'Ocasió. Més de 50 embarcacions de vela i motor s'exposaran al llarg dels 2.500 metres quadrats de mostra amb ofertes interessants de vaixells de fins a 15 metres. La primera edició de la Fira Nàutica del Vaixell d'Ocasió s'emmarca en la III Fira Marítima de la Costa Daurada entre Cambrils i Salou, un esdeveniment ja consolidat com el millor aparador nàutic de les dues poblacions costaneres. La fira compta amb la col·laboració d'ambdós ajuntaments i de l'Associació d'Indústries Comerç i Serveis Nàutics (ADIN).

En aquesta primera edició, les empreses nàutiques presentaran embarcacions de pesca, motores, velers i motos d'aigua que es repartiran entre els tres escenaris previstos: la mostra d'embarcacions flotant, l'exposició en sec i la zona d'estands de les empreses nàutiques.

Activitats paral·leles

La III Fira Marítima s'inaugurarà el dia 27 a les sis de la tarda i estarà oberta al públic del 28 al 30 a la zona del port esportiu de Cambrils, amb entrada gratuïta als visitants des de les 10 del matí a les 10 de la nit. El visitant podrà trobar un ampli panorama del sector, tant per al professional com per l'aficionat, i per això es fan una varietat d'activitats paral·leles.

Comenta aquest article