Esports

L'Estació Nàutica de la Costa Daurada acollirà "La Festa del mar" els dies 29 i 30 de maig

Per Redacció

"La Festa del Mar" tindrà lloc els dies 29 i 30 de maig a l'Estació Nàutica de la Costa Daurada

Entre els mesos de maig i setembre, l'Asociación Española de Estaciones Náuticas (AEEN) impulsa "La Festa del Mar", una jornada de portes obertes que es repetirà a les diferents estacions nàutiques per donar a conèixer al públic la seva oferta d'esports nàutics i d'activitats.

Jornada de portes obertes els dies 29 i 30 de maig a l'Estació Nàutica de la Costa Daurada

"La Festa del Mar" oferirà la possibilitat d'informar-se sobre les diferents activitats nàutiques que es poden practicar a les estacions, provar diferents esports nàutics –amb els anomenats "batejos de mar"– i descobrir el mar a través de diversos tallers, presentacions i visites guiades per les diferents instal·lacions. El calendari de "La Festa del Mar" s'enceta demà divendres 21 de maig a l'Estació Nàutica de Santa Eulalia del Río i seguirà al llarg del cap de setmana a l'Estació Nàutica de Roses-Cap de Creus. Posteriorment, les jornades de portes obertes s'aniran succeint al llarg de la costa catalana i espanyola. El torn de l'Estació Nàutica de la Costa Daurada serà els dies 29 i 30 de maig, en el marc de la III Fira Marítima de la Costa Daurada que tindrà lloc entre les poblacions Cambrils i Salou. La jornada de portes obertes a la Costa Daurada es repetirà el dia 20 de juny.

L'Asociación Española de Asociaciones Náuticas es va crear l'any 1998 i coordina una xarxa de 30 estacions nàutiques d'arreu de l'Estat.

Comenta aquest article