Informació general

Cambrils ha estat la població catalana on ha augmentat més el preu de l'habitatge de lloguer, el passat mes d'abril

Per Redacció

Blocs d'apartaments a la zona de l'Esquirol

Cambrils és la població catalana on ha pujat més el preu de l'habitatge de lloguer aquest passat mes d'abril, segons l'últim informe sobre l'habitatge de lloguer a l'Estat elaborat pel portal immobiliari fotocasa.es. Aquest increment del preu de l'habitatge de lloguer a Cambrils ha estat del 4,9% mentre que la segona població catalana on ha augmentat més el preu del lloguer ha estat Salou, que ho ha fet amb un 2,7%. Segueixen Sant Boi de Llobregat i Cornellà de Llobregat, amb un 2,6% i Calafell, amb un 1,9%.

D'altra banda, la baixada més important del preu del lloguer a Catalunya ha estat a Santa Coloma de Gramenet, amb un -3,2 i venen al darrere poblacions com Gavà, amb un -1,9%; Lloret de Mar, amb un -1,7%, Cerdanyola del Vallès, amb un -1,5% i Manresa, amb un -1,4%.

L'augment que ha experimentat el preu de l'habitatge de lloguer a Cambrils, el passat mes d'abril, contrasta amb la tendència general dels darrers 12 mesos a Catalunya on, de mitjana, s'ha enregistrat un descens del -6,9%.

El lloguer més car, a Barcelona

En aquest informe també s'esmenten els municipis catalans amb el preu mitjà de l'habitatge de lloguer més car durant aquest abril de 2010. Lidera aquest rànquing Barcelona, amb 12,92 euros per metre quadrat al mes; Castelldefels, amb 12,49 euros per metre quadrat i Sant Cugat del Vallès, amb 12,34 euros per metre quadrat.
A l'altre extrem del rànquing, el municipi amb el preu de lloguer mitjà més econòmic és Lleida, amb 6,42 euros per metre quadrat al mes; seguit d'Igualada i de Reus, amb 6,67 euros per metre quadrat.

Comenta aquest article