Esports

L'Estació Nàutica de la Costa Daurada organitza la 'Festa del Mar' a la III Fira Marítima

Per Redacció

La Festa del Mar se celebrarà en el marc de la III Fira Marítima de la Costa Daurada

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Cambrils la Festa del Mar: una festa de Portes Obertes a on els empresaris nàutics donaran a conèixer l’oferta nàutica del municipi. Per un preu molt reduït, a partir de 5 euros per persona i activitat, es podrà participar en moltes activitats nàutiques que s’ofereixen a diari des de l’Estació Nàutica Costa Daurada. Així, trobarem activitats de caiac de mar, windsurf i catamarà Hobie Cat, que es podran combinar amb excursions marítimes en gran catamarà a vela o gran catamarà a motor. També hi haurà sortides en creuer a vela, pesca costera en barca, submarinisme i una activitat de relax com l’oxigenoteràpia (massatges facials). Cal destacar que totes les activitats són de nivell baix i iniciació i l’objectiu és que les persones interessades en les diferents activitats puguin provar el producte d’una forma senzilla, fàcil i econòmica, i en un futur poder tenir més residents de la zona practicant activitats nàutiques a través de les empreses especialitzades en el sector.

Les activitats començaran demà dissabte i diumenge a les 9 hores amb sortida de pesca i acabaran al vespre amb una sortida en veler. Per apuntar-se només cal fer la reserva a l’Estació Nàutica Costa Daurada a través de la web www.estacionautica.info, per telèfon al 977 35 35 92/ 661 733 310 o bé, a l’estand que tindrà l’entitat a la Fira Marítima de la Costa Daurada, a Cambrils.

Es reactiva el Club Estació Nàutica

Tots aquells associats al Club Estació Nàutica Costa Daurada ja poden gaudir de les noves activitats de promoció per aquesta primavera. A banda, cal destacar que amb la Targeta de Soci es tenen descomptes en nombroses botigues dels municipis de Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp i Miami Platja, i Vandellòs i l'Hospitalet de l’Infant. Per aconseguir-la, només cal donar-se d’alta a través de la web o bé fer-ho a l’estand. Les activitats per al juny són: bateig de catamarà Hobie Cat, el 5 de juny a Cambrils; bateig de Windsurf, el 12 de juny a Cambrils; i la Festa del Mar de Miami Platja/Hospitalet de l’Infant, el 20 de juny a la base nàutica de Miami Platja de 10 a 14 hores.

Comenta aquest article