Esports

El col·legi Guillem Fortuny guanya la tercera edició de la Copa Ciutat de Cambrils de Futbol Sala

Per Redacció

Foto de grup amb els diferents equips participants i els seus trofeus

El col·legi Guillem Fortuny va guanyar la tercera edició de la Copa Ciutat de Cambrils de Futbol Sala en categoria benjamí, que organitza el CFS Mediterrani Cambrils amb la col·laboració de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils i amb el suport de Gelats Sirvent.
El Guillem Fortuny i l'EFS Laguna arribaven a l'últim partit empatats a punts després d'haver guanyat els seus partits contra el col·legi Cambrils i el CFS Mediterrani-Ampa Marinada ja que el torneig es va fer en forma de lligueta,tots contra tots.
Aquest partit final va ser molt emocionant ja que a falta de dos minuts pel final del partit hi havia un empat a 1 en el marcador. A menys de dos minuts va marcar el Guillem Fortuny i va aconseguir la victòria.

Els plors i els crits d'alegria d'aquest partit tan intens van deixar pas a l'entrega de trofeus en la que hi van participar el regidor d'Esports, Joan Recasens, i el defensor de la ciutadania de Cambrils, Enric Sirvent.

El CFS Mediterrani vol mostrar la seva satisfacció i alegria perquè, un altra any, el torneig ha estat un èxit de públic i de participació així com agrair als nens participants, els entrenadors, els monitors, els pares i les mares, les empreses col·laboradores, Revista Cambrils, RTV Cambrils i als representants municipals la seva aportació al torneig.

Un moment del partit disputat entre el CFS Mediterrani-Ampa Marinada –vestits de blau– i l'escola Guillem Fortuny

Comenta aquest article