Esports

Els ciclistes Alejandro Sánchez i Edgar Curto queden primer i quart respectivament en la cursa de Sant Joan Despí

Per Redacció

Alejandro Sánchez, en la primera posició del podi de la cursa de Sant Joan Despí, el passat 22 de maig

El passat 22 de maig va tenir lloc a la localitat de Sant Joan Despí una nova cursa de la Copa Catalana de ciclisme infantil, en la qual hi van participar els dos ciclistes cambrilencs: Alejandro Sánchez i Edgar Curto.

En la categoria de l'Alejandro Sánchez, els corredors van haver de recórrer un circuit de 2 quilòmetres amb dues rampes molt dures, una a l'inici del recorregut i l'altra a tocar de la línia de meta. Els ciclistes van haver de donar sis voltes al circuit per tal de completar els 12 quilòmetres de la prova. Les primeres voltes van fer-se a un ritme normal, sense cap escapada. En la darrera volta però, el ciclista cambrilenc va llançar un atac i va aconseguir marxar destacar uns metres per davant dels seus rivals. Finalment, Sánchez va aconseguir creuar la línia de meta en primera posició, aconseguint un nou triomf.

D'altra banda, aquest passat dissabte 29 de maig, el ciclista cambrilenc no va poder participar en una nova prova a la localitat de l'Estartit, perquè estava malalt.

Edgar Curto aconsegueix la quarta posició en les dues darreres curses

Per altra banda, en la categoria de l'Edgar Curto, els ciclistes havien de completar un circuit de 8 quilòmetres de recorregut. Des de l'inici de la cursa, els corredors van marcar un ritme molt fort, fet que va provocar que en la primera volta s'escapessin quatre corredors entre els quals s'hi trobava el cambrilenc. Aquest grup de quatre corredors va aconseguir una distància considerable per sobre de la resta de corredors i van arribar junts al darrer tram de la cursa. Finalment, els quatre ciclistes es van disputar el triomf a l'esprint i, finalment, Curto va entrar en la quarta posició.

En la prova del passat 29 de maig, Edgar Curto va tornar a competir en un circuit molt dur de 8 quilòmetres de recorregut. En la segona volta es va trencar el pilot i quatre corredors van marxar escapats, entre els quals hi anava Curto. En la tercer volta però, un dels ciclistes va destacar-se i tot i l'esforç dels tres perseguidors no van aconseguir atrapar-lo. El cambrilenc va acabar la cursa en quarta posició.

El cambrilenc Edgar Curto, al centre de la imatge, amb dos companys ciclistes

Comenta aquest article