Ous amb pesols
Ingredients:
En una cassola posem loli, quan estigui calent fregim el pa i la ceba. A continuació una vegada fregit lafegim al morter amb un all, el julivert i el safrà, tot fent una picada, afegim aigua i reservem. Amb loli dhaver fregit el pa i la ceba fregim els pèsols i seguidament afegim la picada, rectifiquem de sal. Quan estigui els pèsols tendres afegim els ous i els deixem escalfar finalitzant el plat.
- 1 kg. de pèsols
- 1 got d'oli
- ceba
- safrà
- all
- julivert
- pan dur
- sal
En una cassola posem loli, quan estigui calent fregim el pa i la ceba. A continuació una vegada fregit lafegim al morter amb un all, el julivert i el safrà, tot fent una picada, afegim aigua i reservem. Amb loli dhaver fregit el pa i la ceba fregim els pèsols i seguidament afegim la picada, rectifiquem de sal. Quan estigui els pèsols tendres afegim els ous i els deixem escalfar finalitzant el plat.