Cultura

El Cor Infantil Guillem Fortuny tanca el 10è Cicle Jove al Teatre Fortuny de Reus

Per Redacció

Un moment de l'actuació del Cor Infantil Guillem Fortuny, el passat dissabte a la sala El Círcol del Teatre Fortuny de Reus

El passat dissabte 5 de juny, el Cor Infantil Guillem Fortuny de l'escola Guillem Fortuny de Cambrils, va ser l'encarregat de tancar el 10è Cicle Jove que organitza l'Associació de Concerts a la sala El Círcol del Teatre Fortuny de Reus, cicle en el qual hi han participat alumnes de les escoles de música de Móra, d'Alcover, de Montblanc, de Cambrils i del conservatori de Vila-Seca.

Per aquest concert, el Cor Infantil Guillem Fortuny va comptar amb la participació de Núria Carazo, a la narració; Esteban Donadío, a la guitarra i percussió; Maurici Dalmau, al violí; Juan Dario Acosta, a la percussió; Eladi Dalmau al piano i Carolina Morales, a la direcció. El programa interpretat pels alumnes cambrilencs a la sala de concerts El Círcol va estar integrat per cançons infantils d'arreu del món com Japó, Rússia, Libèria, Colòmbia, Argentina, Brasil i Catalunya, entre d'altres.

Un cor creat l'any 2007

Aquest cor va ser creat l'any 2007 com a part de l'oferta d'activitats extraescolars de l'AMPA de l'escola Guillem Fortuny, i des d'aleshores està molt lligat al projecte de sensibilització artística desenvolupat al centre des de l'any 2006. Des dels seus inicis el Cor Infantil Guillem Fortuny ha participat en les activitats culturals de l'escola, així com en diferents concerts a sales com l’Espai Maragall a Gavà, el maig de 2008;  el Palau de la Música Catalana a Barcelona, el juny de 2008 o Auditori Josep Carreras de Vila-seca, el passat mes de desembre.

Joves integrants del Cor Infantil Guillem Fortuny de l'escola Guillem Fortuny de Cambrils

Comenta aquest article