Societat

El cambrilenc Joan Albert Campos és escollit vocal en el nou Comitè de Gestió de la Cambra de Comerç de Reus

Per Redacció

El cambrilenc Joan Albert Campos, el segon dempeus per l'esquerra, formarà part del Comité Executiu de la Cambra durant el període 2010-2014

Amb el vot unànime dels 23 assistents al Ple de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, Isaac Sanromà Ortega, com a president, i l’equip de govern que ell va proposar per al Comitè Executiu, van resultar elegits ahir al matí per a gestionar la corporació mercantil reusenca en els propers quatre anys. En el cas de Sanromà, aquesta representa una reelecció per a un període de quatre anys més al front de la Cambra. Com a vocal de l’òrgan de gestió i administració permanent de la Cambra hi haurà, en el període 2010-2014, el cambrilenc Joan Albert Campos, conseller del Càmping la Corona de Cambrils i president de l’associació d’Estacions Nàutiques d’Espanya. Campos, a més, havia presidit els últims quatre anys la Comissió de Turisme de la Cambra.

La resta de persones que composen aquest òrgan de gestió de la Cambra són Xavier Colom com a primer vicepresident; Antoni Balsells, com a segon; i Miquel Àngel Rodríguez com a tresorer. Formen els vocals Carles Tubella, Blanca Cabré, Antoni Pont, Rosa Rueda i Manel Margalef.

Comenta aquest article