Cambrils. La mar, la terra, la taula, un llibre sobre la gastronomia cambrilenca
Presentació de Cambrils. La mar, la terra, la taula al Centre Cultural |
La presentació
La presentació, presidida per Robert Benaiges alcalde de Cambrils, va comptar amb la presència dEnric Alfonso, Anna López regidora de Turisme, Alfred Arola leditor i Rafael López-Monné. Alfred Arola, en el seu parlament, va manifestar la seva satisfacció pel fet dhaver tingut total llibertat a lhora de confeccionar el llibre, que pretén captar lessència de la gastronomia de Cambrils. Rafael López-Monné, en el seu torn, va voler agrair a la gent del Patronat de Turisme la seva col·laboració i amabilitat per haver-li facilitat la feina a lhora dempresonar amb la seva càmera els racons de Cambrils. Finalment, Robert Benaiges va explicar com havia nascut el projecte i va advertir que no es tractava de fer un llibre de receptes dels cuiners de Cambrils amb molta projecció, dels quals se sent orgullós pel fet dhaver superat els personalismes per tal de projectar el nom de Cambrils en el món gastronòmic.