Societat

El departament de Festes estrena la programació d'estiu "Festa a la mar"

Per Redacció

Actuació del grup valencià Verdcel, el passat juliol de 2009 al Parc del Pescador

El departament de Festes de l'Ajuntament de Cambrils estrena programació d'estiu. Enguany, aquest programa d'activitats estiuenc portarà per títol "Festa a la mar. Colors de la Mediterrània" i s'allargarà entre els dies 21 de juliol i 20 d'agost.

El programa té l'objectiu de donar a conèixer espectacles i concerts de petit format, tant d'artistes com de músics emergents o més consolidats. S'oferiran espectacles de carrer, els divendres, al passeig de les Palmeres i al Parc del Pinaret i dos dimecres al barri antic, un al mes de juliol i l'altre al mes d'agost. D'altra banda, hi haurà concerts tots els dijous, principalment al Parc del Pescador i al Parc del Pinaret.

La programació d'enguany es redueix pel que fa a les dates, i es concentra entre els dies 21 de juliol i 20 d'agost. El primer acte del programa d'estiu tindrà lloc el dimecres 21 de juliol a les 20 hores a la plaça d'Espanya amb un espectacle de dansa familiar i seguirà el dijous 22 al Parc del Pescador amb música folk, pop i tradicional de les Illes Balears. El divendres 23, al passeig marítim tindrà lloc un espectacle de percussió de carrer itinerant, mentre que el dijous 22 al Parc del Pescador hi haurà un concert de música jazz. El Parc del Pinaret serà l'escenari el dia 30 d'una concert d'havaneres.

Comenta aquest article