Esports

Tres patinadores del CP Cambrils participen al Pla Pilot de Tecnificació de Patinatge Artístic a Sant Cugat del Vallès

Per Redacció

Les tres patinadores del CP Cambrils, al centre, amb les seves entrenadores

Les patinadores del CP Cambrils, Sheila Hurtado en categoria debutant certificat, i Paula Bonillo i Alba Muñoz en categoria infantil, van participar al Pla Pilot de tecnificació de patinatge artístic al Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallés. Aquest programa té per finalitat incrementar el nivell esportiu del patinatge artístic català mitjançant entrenaments periòdics en aquests centres i està destinat a patinadors en edats sensibles i capacitats per a millorar qualitativament les seves habilitats de patinatge.

Aquestes patinadores cambrilenques que hi van participar, es van desplaçar dos dimarts al mes en sortir de l’escola, juntament amb les seves entrenadores del club, Núria Ramiro i Mireia Guinjoan. Això suposa un esforç econòmic i personal, tant per les patinadores i les seves famíles, com pel club, però també suposa una oportunitat única per les dues parts.

Un total de 35 patinadors d'arreu de Catalunya

Aquests entrenaments es van iniciar al mes de gener, van finalitzar el passat 22 de juny i són organitzats per la Federació Catalana de Patinatge Artístic amb el suport del Consell Català de l’esport de la Generalitat de Catalunya. Hi van participar un total de 35 patinadors d’arreu de Catalunya que compleixen uns requisits tècnics determinats i que després de passar les proves de nivell són seleccionats.  Això suposa la primera fase d’un projecte que ha de facilitar la detecció d’esportistes que puguin entrar posteriorment en un programa d’alt rendiment.

Així mateix, Alba Muñoz i Sheila Hurtado van participar als entrenaments de tecnificació de la subseu de Tarragona que es duen a terme en tres caps de setmana alterns. L’equip tècnic d’aquests entrenaments està format per Mercedes Sahuquillo i Emma de Bargas, juntament amb els entrenadors de cada club participant.

Cinc patinadores del CP Cambrils superen la prova de nivell C de patinatge

El passat diumenge 27 de juny, cinc  patinadores del CP Cambrils van passar la prova de Nivell C que es va celebrar a Amposta. Les patinadores són Cristina Lahera, Marina Franco, Sonia Remacha, Laura Martínez i Carla Herrera.

Patinadores que han passat la prova de nivell C que es va celebrar a Amposta

Comenta aquest article