Informació general

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant felicita Cambrils i Amposta per haver estat escollides seu de l'INEFC

Per Redacció

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha volgut felicitar les poblacions de Cambrils i Amposta per haver estat escollides seu de l'INEFC a la demarcació de Tarragona, després de la decisió acordada el passat dilluns 12 de juliol pel consell rector de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya d'atorgar la seu d'aquests estudis als dos municipis.

A través d'un comunicat fet públic ahir al migdia, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant –Joan Carles Vidal– ha volgut manifestar: "el nostre suport als dos municipis i posem a la seva disposició les nostres instal·lacions esportives en cas que les necessitin’.

Recordem que Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha estat una de les set candidatures presentades per acollir aquests estudis. El consistori d'aquesta localitat va aprovar per unanimitat, en el plenari del passat 24 de març, presentar la candidatura confiant en les seves potencialitats. Entre aquestes, una residència homologada per a esportistes i un espai docent per donar classes a l'anomenada zona Àster. A més de diverses pistes de tennis, frontennis i pàdel, piscines i d'altres dependències esportives reforçades per l'orografia característica del municipi, que combina mar i muntanya.

Comenta aquest article