Cambrils celebra el seu primer campionat dels Països Catalans de Ciclisme

L'Alejandro Sánchez, al centre, en un moment de la seva cursa a Cambrils

El passat diumenge es va celebrar a Cambrils, concretament al Nou Cambrils, el primer premi Ajuntament de Cambrils Campionat dels Països Catalans de Ciclisme, en el que competien diferents categories. El cambrilenc Álex Sánchez va fer 10 voltes a un circuit de 1,250 quilòmetres. Feia molta calor, situació que va endurir encara més el circuit, que ja era dur i exigent. La sortida va ser ràpida i Àlex es va mantenir al capdavant les primeres quatre voltes, però després es va començar a sentir malament, quedant-se al final en la novena posició.

Per la seva banda, el també cambrilenc Edgar Curto havia de fer sis voltes al mateix circuit completant un total de set quilòmetres i mig. Durant tota la cursa van anar tots els corredors bastant agrupats, però a falta d'una volta l'Edgar va fer un atac que va provocar un trencament del grup. Tot i així, poc després altres sis corredors van aconseguir atrapa'l, seguint junts fins la meta, on Edgar va entrar en quarta posició. La propera carrera es celebrarà el 25 de juliol a la localitat de Cunit, un dels circuits més durs del campionat.

El cambrilenc Edgar Curto, a l'esquerra, al campionat Països Catalans de Cambrils