Societat

Tot a punt per a celebrar la 5a edició de la Rua Riu, acte previ a la Nit d'Artistes

Per Redacció

Imatge de l'any passat de la Rua Riu sortint del bar Graffiti, al barri de l'Eixample

Aquest mateix cap de setmana s'enceten els actes previs a la celebració de la 9a Nit d'Artistes de Cambrils que tindrà lloc el proper dissabte 7 d'agost al Parc del Pinaret, a partir de les 22 hores. Com cada any, aquest esdeveniment és organitzat per la Nit d'Artistes de Cambrils (NAC), juntament amb el departament de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils.

Per començar la festa, aquesta tarda a les 18 hores a la plaça d'Espanya, hi haurà Festival de Jocs Tradicionals "El burro dels jocs", espectacle que comptarà amb la participació de la Nit d'Artistes de Cambrils i que també està emmarcat en el programa d'actes de les festes del Barri Antic.

5a edició de la Rua Riu

Demà dissabte arribarà la 5a edició de la Rua Riu, que cada any recorre els carrers de Cambrils per anar escalfant motors de cara a l'edició de la Nit d'Artistes. La festa comptarà amb la música i l'espectacle de dues bandes musicals, la Suk1pa i La BandSambant, que acompanyaran els assistents durant el recorregut de bar en bar, degustant el Flipi la beguda de la festa. La primera aturada de la Rua Riu serà a l'Eixample al pub l'Espantall i seguirà pel Rock Star –al mateix barri–, El Colmado, el Cafè Marro, La Central, La Boheme, el Bule Bule, el Roxy, el Denver i final de festa a la platja del Regueral.

D'altra banda, una de les novetats d'enguany del programa de la NAC arribarà el proper dimarts 3 d'agost amb una obra de teatre al Casal Parroquial de Sant Pere.

9a edició de la Nit d'Artistes

El dissabte 7 d'agost se celebrarà la 9a edició de la Nit d'Artistes de Cambrils al Parc del Pinaret a partir de les 22 hores. Com cada any, l'espectacle comptarà amb una dotzena d'actuacions de diferents estils i gèneres, des de música variada, passant pels malabars i les acrobàcies, l'humor i els contes. A banda, també es comptarà amb servei de bar.

Comenta aquest article