Una victòria i una derrota en els dos primers partits de pretemporada del Cambrils Unió

Pugna entre un jugador del Cambrils Unió i un del Reddis en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal de futbol

El Cambrils Unió ha estrenat la temporada amb una victòria i una derrota en els dos partits disputats aquest darrer cap de setmana.
El dissabte a la tarda, el Cambrils Unió s'estrenava davant l'España Canonja en un partit que va guanyar pel resultat de 3 a 1 i que va servir per a posar a prova tots els jugadors de la plantilla. Tot i la victòria, la primera part es va saldar amb un 0 a 1, amb gol dels canongins de penal i després que els cambrilencs haguessin fallat la transformació d'un penal al seu favor. A la segona part, amb un canvi gairebé total dels jugadors al camp, el Cambrils Unió va remuntar el partit i es va imposar pel resultat de 3 a 1

Derrota davant el Reddis

En el partit d'ahir diumenge, davant del Reddis, un rival de més entitat ja que milita a Territorial Preferent, es va acabar perdent pel resultat de 0 a 2. La millor preparació física dels reusencs va fer que s'imposés en el darrer quart de partit amb un segon gol aconseguit de penal. El Cambrils Unió havia controlat força bé el partit fins aquest moment.

Els partits de pretemporada continuen i aquesta setmana el Cambrils Unió en disputarà un altra, fora de casa, que encara s'ha d'acabar de concretar. El següent partit a casa serà el dissabte 21 d'agost davant del Torreforta, equip que milita a la Territorial Preferent.