Esports

Contundent victòria del FC Cambrils davant l'Hospitalet en el primer partit de pretemporada

Per Redacció

El jugador del FC Cambrils Toni Barreda s'escapoleix d'un jugador de l'Hospitalet en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal de futbol

El FC Cambrils ha arrencat la pretemporada amb una victòria davant l'Hospitalet, equip que milita a Segona Territorial, amb un contundent 4 a 1 en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal de futbol.
El partit va començar amb un ritme força viu i el FC Cambrils va estavellar una pilota al pal a part de disposar d'altres clares ocasions de gol. L'1 a 0 va ser obra de Toni Barreda que va engaltar un fort xut dins de l'àrea. Poc després l'Hospitalet aconseguia empatar i amb aquest resultat s'arribava a la mitja part.
A la segona part el FC Cambrils es va imposar clarament i va aconseguir els altres tres gols, dos a càrrec de Pau Aguiló i un altre marcat per un jugador de l'Hospitalet en pròpia porteria.

El Fc Cambrils continua amb la seva preparació de cara a la nova temporada. Tot i disposar d'un bon nombre d'efectiu, són molts els jugadors que s'estan oferint al FC Cambrils per a fer una prova i poder formar part de la plantilla, segons han informat fonts del club.

El proper partit de pretemporada serà aquest proper diumenge 15 d'agost, a casa, davant el Tancat.

Comenta aquest article