L'atleta cambrilenc Pere Ferrando aconsegueix cinc Rècords de Cambrils al Campionat Europa Màster

L'atleta Pere Ferrando efectuant el seu llançament de javelina

Des del 15 fins el 25 de juliol es va disputar a Nyiregyhaza (Hongria) el Campionat d’Atletisme Europa Màster. Per part del Club Atletisme Cambrils hi va prendre part el seu tècnic, Pere Ferrando, a la prova del Decatló. Amb 26 inscrits a la seva categoria, va assolir la 15a  posició final amb les següents marques: 100 metres llisos, 14''03; salt de llargada, 4,31 metres; llançament de pes, 7,31 metres; salt d'alçada, 1,30 metres; 400 metres llisos, 1'07''39; 110 metres tanques, 23''42; llançament de disc, 24,58 metres; salt de perxa, 2,30 metres; llançament de javelina, 29,41 metres i 1.500 metres llargada 5'44''85. Amb aquests resultats va aconseguir un total de 3.784 punts.

L’actuació va ser notable, donat que batia el Rècord de Cambrils en cinc proves individuals: llargada, pes, 400 metres llisos, 110 metres tanques i salt amb perxa. Tanmateix, també batia el Rècord de Cambrils en el total de la combinada. Amb aquesta 15a posició, Pere Ferrando iguala la millor classificació assolida en Campionats d’Europa.