Bons resultats dels vogadors cambrilencs, especialment de les categories inferiors, en la darrera prova de Lliga

Imatge d'una de les proves disputades el passat diumenge a Lloret de Mar

Aquest passat diumenge, 8 d'agost, es va celebrar a Lloret de Mar (La Selva), la 4a regata de la VIII Lliga Catalana de Llaguts. Un cop més, el club cambrilenc va tornar a ser el club que va participar amb més categories i vogadors, amb un total de 10 tripulacions. Amb aquesta regata, se superava l’equador de la Lliga i les tripulacions dels vogadors van obtenir uns resultats semblants a les anteriors regates. Les tripulacions de les categories inferiors i les d’Absolut Fèmina mantenen les opcions de copar les primeres posicions tot i que la Lliga es presenta cada cop més igualada. Cal només veure com moltes de les finals es van decidir amb la foto finish dels jutges.

Resultats

Pel que fa als resultats de cadascuna de les categories van ser els següents: a la categoria Absolut Fèmina, la tripulació de Cambrils A, que va aconseguir la 1a posició en la prova cronometrada, va ser batuda en una final molt disputda pel CR Empuriabrava a la Final A, aconseguint així la 2a posició final. Tot i aquest resultat, les cambrilenques mantenen la 1a posició de la classificació general provisional. La tripulació de Cambrils B, en canvi, va aconseguir la 7a posició a la crono, i es va imposar a la Final B a CN Badalona, CR Santa Cristina i CN Flix.

Pel que fa a la tripulació d’Absolut Masculí que participen a la 1a divisió, els cambrilencs van aconseguir el 7è millor temps en la crono, i a la final B, van aconseguir imposar-se a AE Xino-Xano per 31 centèsimes, aconseguint la 6a posició final. A la categoria Veterà Fèmina, les vogadores van aconseguir el tercer millor temps a la crono, i un cop a la final B, van perdre una posició, assolint la 4a posició final, per darrera de AVB Torredembarra, CR Badalona, i CN Badalona.

Pel que fa a la categoria Veterà Masculí, les dues tripulacions cambrilenques van classificar-se per a la Final B, en la que la tripulació Cambrils A es va imposar a Capgrossos de Mataró, CR Badalona i a Cambrils B. D’aquesta manera, Cambrils A va assolir la 5a posició general i Cambrils B, la 8a.

Les categories inferiors destaquen a la Lliga

Finalment, les categories inferiors són les que van aconseguir els millors resultats del club cambrilenc, augurant així, un futur extraordinari. A la categoria Infantil, els nostres xiquets van aconseguir la 2a posició final, per darrera de CN Flix A. A la de Cadet Fèmina, les cambrilenques es van imposar amb autoritat a la final a CR Santa Cristina, CR Pescadors i CR Casinet A, després d’haver aconseguit la 2a posició a la crono. Els xiquets de la categoria Cadet Masculí van fer el 2n millor temps a la crono, i a la final, un cop més, van ser batuts per CR Pescadors per només 22 centèsimes en una final molt disputada. Finalment, a la categoria Juvenil Masculí, els cambrilencs no van poder pujar al podi, assolint la 4a posició per darrera de CR Santa Cristina, CN Flix i CN Badalona.

La 5a prova de la Lliga Catalana es tornarà a celebrar a Lloret de Mar (La Selva) el 29 d’agost, en la que el club cambrilenc espera poder col·locar més tripulacions a les finals A per poder disputar posicions de podi. Cal recordar també, que la 6a prova de la Lliga es farà a Cambrils, el proper 5 de setembre.

Lliga de Muletes

El passat dissabte, a la platja de l’Alguer de l’Ametlla de Mar, es va disputar la II Regata de Muletes de la VI Lliga de Muletes. En aquesta competició, el club cambrilenc només hi va participar amb una tripulació a la categoria Absolut Fèmina, en la que van aconseguir la 2a posició final, per darrera de AE Xino-Xano de Deltebre. La propera prova d’aquesta competició es celebrarà el proper 12 de setembre, a Deltebre.