Cultura

Jaume Vilaseca Quartet omple d'espectadors el primer i únic concert del Festival de Música al Castell de Vilafortuny

Per Redacció

Actuació al Castell de Vilafortuny dels Jaume Vilaseca Quartet, ahir al vespre

Ahir a les 22 hores, el Castell de Vilafortuny va acollir l'actuació jazzística de Jaume Vilaseca Quartet, una nova proposta del 36è Festival de Música de Cambrils. El grup presentava “Jazznesis-The Music of Genesis 1970-1974”. Un treball centrat en la música de la banda de rock progressiu Genesis, concretament des de l'àlbum “Tresspass” (1970) fins arribar a “The Lamb Lies Down On Broadway” (1974). Però aquesta vegada concebent un enfocament completament diferent, arrelat en una varietat de ritmes molt diversos des del flamenc, passant pels africans i brasilers.

Jaume Vilaseca Quartet compta amb uns components excepcionals. Víctor de Diego n'és el saxofonista, el baixista és en Dick Them i a la bateria hi ha en Ramón Díaz. La interpretació al piano va a càrrec del mateix Jaume Vilaseca. El Castell de Vilafortuny es va omplir d'espectadors per l'ocasió. Cal destacar, a més, que aquest era el primer i únic concert del Festival Internacional de Música que enguany es feia al Castell.

Propers concerts del Festival

Ja només queden dos concerts dins la programació del 36è Festival Internacional de Música de Cambrils. Un serà demà divendres, dia 13 a les 22 hores, a la Cripta de l'Ermita, a càrrec de la pianista Liliane Questel. Només un dia després, dissabte, els Jardins del Parc Samà clouran aquesta edició amb el concert de la portuguesa Maria de Medeiros, també a les 22 hores.

Promoció 2 x 1 al concert de Maria de Medeiros amb Revista Cambrils Diari Digital

Els lectors de Revista Cambrils Diari Digital tenen l'oportunitat d'aconseguir 2 entrades al preu d'una pel concert que Maria de Medeiros farà aquest proper dissabte al Parc Samà. Les 10 primeres persones que vagin a l'oficina del Patronat de Turisme amb una impressió d'aquesta notícia de Revista Cambrils Diari Digital podran beneficiar-se d'aquesta promoció. Això haurà de ser de 10 a 12 del matí i de 6 a 8 de la tarda, tant avui com demà, que és l'horari de venda d'entrades al Patronat de Turisme.

Comenta aquest article