Informació general

Solidaritat Catalana per la Independència s'ha proposat arribar als 140 membres actius a Cambrils

Per Redacció

L'assemblea local de Solidaritat Catalana per la Independència continua incorporant nous membres i, segons un comunicat emès ahir, ja compta amb 40 simpatitzants inscrits dels quals una vintena són militants actius. Segons el comunicat de SCI-Cambrils, l'assemblea local necessita 140 membres actius per tal que el missatge sobre la necessitat de la independència arribi a tots els cambrilencs. No obstant, ara, la prioritat d'aquesta formació és el d'aconseguir la màxima quantitat de membres adherits abans que finalitzi el més d'agost per tal que puguin participar en la votació dels candidats al Parlament que es farà amb llistes obertes el proper 4 de setembre.
SCI vol destacar que una de les novetats d'aquesta formació és la democratització en el procés de selecció dels candidats, que no el decidiran les cúpules sinó els militants en llistes obertes. Des de SCI-Cambrils es convida a tots els ciutadans a participar en aquest procés, ja sigui com a candidat o com a votant.

Acte de sobirania

Segons expliquen en el seu comunicat, "per a poder fer un referèndum vinculant s'ha de fer, primer, un acte de sobirania i això només serà possible si una majoria parlamentària així ho decideix. L'objectiu de SCI-Cambrils serà convèncer el màxim número de cambrilencs que vagin a votar i que ho facin per una opció política que tingui per objectiu acabar amb l'autonomisme".

Comenta aquest article