Esports

Victòries fora de casa dels equips juvenils i amateur del Cambrils Unió en els partits de pretemporada

Per Redacció

Imatge d'un partit de la pretemporada del Cambrils Unió, aquest mes d'agost

Els diferents equips del Cambrils Unió segueixen amb la seva preparació de cara a iniciar la nova temporada 2010-2011. Aquest cap de setmana s'han disputat diferents partits amistosos.
Per un costat, aquest passat dissabte a la tarda l'equip amateur del Cambrils Unió es va enfrontar al Riudoms CD i va guanyar amb un contundent resultat de 2 a 7. En aquest partit, el tècnic del primer equip –Julio Lazaosa– va fer moltes proves amb els jugadors. L'equip es va mostrar molt ben plantat al camp, amb una bona defensa, un mig camp molt creatiu i bones sensacions en atac. De fet, les ocasions de gol i els gols van anar caient davant d'un rival d'inferior categoria, ja que el Riudoms està a la 2a Territorial. En línies generals, l'equip cambrilenc va oferir un molt bon partit.

El juvenil A s'imposa al Pratper 1 a 2

Per altra banda, l'equip juvenil A del Cambrils Unió, que jugarà a la categoria Preferent, també es va exhibir en el seu partit davant el Prat, un rival de la 1a Divisió Nacional. El partit, que es va disputar aquest passat dissabte al matí, va sortir de cara per a l'equip cambrilenc. El juvenil A va oferir un molt bon joc, de gran qualitat i va jugar amb moltes ganes davant d'un rival de major categoria. El resultat final del partit va ser d'1 a 2, després de 90 intensos minuts.

El juvenil B guanya còmodament al Móra per 0 a 3

Finalment, ahir diumenge a la tarda va ser el torn de l'equip juvenil B. L'equip es va enfrontar al Móra en un partit on es va mostrar totalment superior. Els tècnics del Cambrils Unió van aprofitar l'enfrontament per a fer moltes proves de cara a l'inici de la nova temporada. De fet, el juvenil B serà el primer equip del club que debutarà a la lliga, el proper 12 de setembre. El resultat del partit va ser un còmode 0 a 3, amb un joc molt il·lusionant i ple de qualitat.

Comenta aquest article