Esports

El FC Cambrils empata a 1 davant el Tancat en un nou test de pretemporada

Per Redacció

El jugador del FC Cambrils Pedro lluita per la pilota amb un jugador del Tancat en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal de futbol

El FC Cambrils va empatar a 1 davant el Tancat del Vendrell, en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal. El d'ahir significava el segon test de pretemporada del remodelat FC Cambrils en el que encara no s'ha completat tot l'equip i en el que bona part dels jugadors que queden de la temporada anterior ahir no van poder jugar per diferents problemes físics.
L'1 a 0 el va marcar David Subirà als 10 minuts de partit i, un quart d'hora després, el Tancat aconseguia el gol de l'empat. A la segona part el marcador ja no es va moure tot i que el FC Cambrils va tenir fins a quatre clares ocasions de gol que no va saber transformar.
La plantilla no està tancada i s'espera que en el decurs d'aquesta setmana estarà, ja, enllestida. El FC Cambrils jugarà el proper partit el diumenge 22 al camp del Constantí. El diumenge 29 d'agost jugarà a casa contra el Mas Pellicer.

Comenta aquest article