Cultura

Traüt Companyia d'Espectacles estrena el seu nou espectacle "Il Criceto" a Salou

Per Redacció

Un moment de l'espectacle de la companyia cambrilenca al passeig de Jaume I de Salou

El passat dijous 12 d'agost a les 19 hores es va estrenar a Salou el nou espectacle de la companyia cambrilenca Traüt Companyia d'Espectacles. Aquest espectacle de carrer que porta per títol "Il Criceto" es va poder veure al passeig de Jaume I des del Club Nàutic, i estava emmarcat en el programa de festes de les Nits Daurades de Salou.

La companyia cambrilenca ha creat una màquina que circula pel carrer amb l'energia d'un gran ratolí-humà –que n'és el protagonista– el qual fa moure una gran roda com si fos un hàmster. Durant el nou espectacle trobem a l'Albert Cucurull com a "SignoreDirectore", a l'Arnau Colom com a il Criceto –vestit de ratolí–, a l'Ignasi Llorens com a "Martiglio Mecánico" que porta l'artefacte i fa funcionar la màquina–, el Jordi Martí i el Xavi Bordera com la "Pícola Orquesta" que amenitzen l'espectacle amb música en directe. En aquest nou espectacle, representa que són una companyia italo-americana amb un vestuari divertit de diferents colors.

Tercer espectacle de carrer de la companyia cambrilenca

Aquesta producció pròpia de Traüt ha comptat amb la col·laboració de La Forja del Vallès i Tero Guzmán per a la construcció de l'artefacte; amb Ignasi Llorens per a la idea, la direcció artística, l'escenografia i el disseny de vestuari; amb Isabel Franco com a ajudant d'escenografia i confecció de vestuari; amb Montse Pozo, amb Eudald Ferré per a la direcció teatral, amb Albert Cucurull pels efectes pirotècnics, amb Jordi Martí pels arranjaments musicals i amb Xavi Bordera com a tècnic de so.

Tot plegat una bona combinació d'animació al carrer, amb humor i circ, música en directe i pirotècnia per a totes les edats.  Recordem que a banda d'aquest espectacle, Traüt Companyia d'Espectacles compta amb dos espectacles de carrer més: Les Enfants i The McKensy's Clan Band.

El nou espectacle de carrer recentment estrenat porta per nom "Il Criceto"

Comenta aquest article