Esports

Els vogadors més joves del Vent d'Estrop visiten la Sociedad Deportiva de Remo de Castro Urdiales

Per Redacció

Imatge de grup de l'expedició cambrilenca a Castro Urdiales

Entre els dies 12 i 15 d'agost, un total de 21 joves vogadors del Vent d'Estrop-Vogadors de Cambrils van visitar el club de rem de la Sociedad Deportiva de Remo Castro Urdiales de Cantàbria.

Durant aquests quatre dies d'estada, els vogadors cambrilencs van ser acollits pel club de rem d'aquesta localitat càntabra, durant els quals van poder aprendre la tècnica utilitzada pels clubs del nord d'Espanya en el rem de banc fix. Els cambrilencs van ser rebuts per l'alcalde de la localitat i el president del club, i durant la seva estada van poder remar tant en batel com en "trainerilla" i també van poder entrenar en el "foso", que són una mena de piscines que imiten les condicions del mar i que serveixen per depurar la tècnica del rem. Així mateix, van poder anar a veure la Bandera de Zarautz –regata de traineras de la lliga ACT - Associació de clubs de traineres– i la Bandera de Castro –regata de traineres de la Lliga ARC - Associació de Rem del Cantàbric– en les que hi van participar diferents tripulacions del club de Castro Urdiales.
Amb aquest viatge, els cambrilencs van tornar la visita a Cambrils que van fer l'any passat els xiquets de l'Escola Municipal de Rem de Castro Urdiales.

Vogadors cambrilencs entrenant amb una "trainerilla" en aigües càntabres

Vogadores cambrilenques entrenant amb una "trainerilla" durant l'estada a Castro Urdiales

Comenta aquest article