Cultura

El cantautor Albert Jordà presenta els temes del seu primer treball discogràfic en solitari al Parc del Pescador

Per Redacció

Actuació del cantautor Albert Jordà, ahir diumenge al Parc del Pescador

Ahir diumenge a la nit, el Parc del Pescador va ser l'escenari del concert del cantautor Albert Jordà, el qual s'havia suspès el passat 12 d'agost degut a la pluja. Aquesta actuació estava emmarcada en el programa de les actuacions d'estiu Festa a la mar i es va decidir canviar-la de dia i passar-la al programa festiu de la Mare de Déu del Camí.
Ahir doncs, va ser l'ocasió per veure el directe d'Albert Jordà, el qual va oferir una actuació acompanyat de la seva banda al complet, amb Juan Moreno al baix, Marc Volpini a la guitarra elèctrica i Marc Claramunt a la bateria. En aquest concert, Jordà va oferir un ampli repertori dels temes del seu primer treball discogràfic en solitari "Mal temps sobre la mar", el qual va ser publicat ara fa un any.

Anteriorment, Albert Jordà havia estat cantant i compositor del grup Papa:Noes amb el qual va publicar dos treballs "Mono" l'any 2002 i "Segona Classe" l'any 2006. Amb aquesta banda, també van resultar els guanyadors del sisè concurs de maquetes Enderrock l'any 2000.

Comenta aquest article