Esports

El Cambrils Unió goleja al Móra la Nova en un nou partit de pretemporada

Per Redacció

El Cambrils Unió i el Móra la Nova van jugar el passat dissabte a l'estadi municipal de Cambrils

Nou partit de pretemporada a l'estadi municipal de Cambrils, dissabte, aquest cop davant un equip de segona territorial, el Móra la Nova, assolint un resultat de 5-2. En aquest partit, segons el club, es va donar una molt bona imatge de l'equip cambrilenc, "que cada cop te més forma, ja que va sortir al camp amb un bon posicionament, bones basculacions, bones transicions defensa-atac, un centre del camp molt creatiu i un atac cada cop més entonat".

Aquest dissabte, a més, es van tornar a fer proves de jugadors per acabar de perfilar la plantilla que properament serà presentada. En general, una bona primera part, amb bones jugades i més important encara, molta solidaritat entre els jugadors, "que també es comença a veure que s'entenen". La segona part va començar amb diversos canvis, i va ser quan el Móra va aconseguir fer dos gols. Després del segon gol del visitant, novament l'equip es va endollar i va tancar el partit amb dos bons gols, diverses ocasions més i amb alguna jugada amb molt de molt toc i qualitat.

Proper partit, contra l'Hospitalet

Un partit que deixa l'afició "bastant satisfeta" en espera del proper partit que serà dissabte a l'estadi contra l'Hospitalet de l'Infant a les 7 de la tarda. També s'espera recuperar de cara aquests darrers assajos tots els jugadors de la plantilla, llevat del Manu i del Dani, que a falta de les proves definitives tenen de baixa aproximadament un i tres mesos respectivament. Ja per últim quedará pendent de confirmar la data exacta de la presentació de la primera plantilla, que es farà el dia de la Mare de Déu del Camí o bé el dissabte 11, Diada de Catalunya.

Aquest cap de setmana també s'han jugat diversos partits dels equips de futbol base, on continuen les proves de cara l'inici de les competicions. Bon treball i bones sensacions dels equips juvenils malgrat els resultats i incògnita dels cadets. Mereix un apunt especial l'Infantil A que amb un equip amb moltes absències va oferir un recital de joc i gols davant el Vila-seca, ahir diumenge l'estadi.

Comenta aquest article